Monet koopt domeinnamen op met de vermelding www.stopumts.

zondag, 14 december 2008 - Categorie: Artikelen

Monet, het samenwerkingsorgaan van alle mobiele-telefoon providers, blijkt veel waardering te hebben voor de site www.stopumts.nl en veel waarde te hechten aan de informatie die via deze site verzameld wordt voor burgers en beleidsmakers die onbevooroordeeld geïnformeerd willen worden.
Monet heeft klaarblijkelijk buitengewoon ontzag voor burgers die te veel kennis verzamelen. Anders is het niet te verklaren dat de providers alle domeinnamen hebben opgekocht met de naam stopumts:

Domain Name: Registrant Contact:
www.stopumts.net . Van Monet Wilhelminalaan 3 Baarn, 3743 DB
www.stopumts.biz . Van Monet Wilhelminalaan 3 Baarn, 3743 DB
www.stopumts.info . Van Monet Wilhelminalaan 3 Baarn, 3743 DB
www.stopumts.nu . Van Monet Wilhelminalaan 3 Baarn, 3743 DB

Administrative Contact: MoNet Administratie Monet info@monet-info.nl .
Tel: 035 5427533 Fax: 035 5427633

Nog interessanter is het feit dat Monet ook verwacht dat over Wifi belastende informatie gepubliceerd gaat worden. Ook de domeinnaam www.stopwifi.nl . is opgekocht door Monet:

stopwifi.nl Status actief Houder MON004611-STSPT
Monet Wilhelminalaan 3 3743 DB BAARN

Monet koopt deze domeinnamen om eerlijke informatie verspreiding naar burgers te voorkomen. Informatie die anders is dan de informatie die Monet verspreidt waaruit zou moeten blijken dat er niets aan de hand is, hoewel.... Berichten%20Nederland/3108 .

Overigens is de domeinnaam www.stopmonet.nl nog vrij....Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie