Uit dienst bij WHO, nu adviseur van bedrijfsleven

dinsdag, 14 november 2006 - Categorie: Artikelen

Mike Repacholi is lange tijd de cordinator geweest van het EMF-project (over gezondheid en elektromagnetische velden) van de World Health Organization (WHO). Hoewel hij zelf DNA-schade bij muizen door elektromagnetische velden heeft geconstateerd, houdt hij vol dat de straling geen enkel probleem voor de gezondheid kan zijn (behalve door verwarming zoals in een magnetron).

In zijn functie bij de WHO heeft Repacholi het bedrijfsleven alle ruimte gegeven om de politiek en gezondheidszorg te sturen en de wetenschap te misbruiken. De voormalig cordinator van het EMF-project heeft nooit ontkend dat de mobiele telefoonindustrie en de elektriciteitsmaatschappijen zijn werk indirect betaalden. Reis- en verblijfkosten werden door het bedrijfsleven betaald.

Enkele maanden geleden is Repacholi uit dienst getreden bij de WHO. Als een duveltje uit een doosje is hij weer op het toneel verschenen, nu als adviseur van een elektriciteitsmaatschappij, om te voorkomen dat door de overheid strikte grenswaarden voor magnetische velden worden vastgesteld.

Lees erover in de beste onafhankelijke nieuwsbron over elektromagnetische velden: Microwavenews.

www.microwavenews.com/CT.html

November 13, 2006 - It’s Official: Mike Repacholi Is an Industry Consultant And He’s Already in Hot WaterLees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie