Autism: Is there a middle ground in the vaccine-autism debate

woensdag, 12 december 2018 - Categorie: Artikelen

Bron: jbhandleyblog.com/home/2018/12/6/bannedusatoday?fbclid=IwAR0pMzsdvnOxdf74Y7dks3WOgAVVTiPFEdgC6mjdVHqvexSBESo3QYmHYQw
7 dec. 2018

Een interessante blog van J.B. Handley over vaccins.
Uit de blog:
Niet alle vaccins zijn slecht, niet alle zijn goed, je moet kleine kinderen niet te vroeg vaccineren, met niet teveel vaccins tegelijk en ook niet als ze ziek zijn en antibiotica gebruiken.

Dit klinkt heel verstandig. Er ontbreekt wel iets in deze aanbevelingen, Handley houdt zich alleen met vaccins bezig en reageert niet op aanbevelingen/info uit een ander gebied (heb ik gemerkt).

Die aanbeveling (van onze zijde): zorg ervoor dat, als je kinderen vaccineert, ze dan niet tegelijk, ervoor en erna, blootgesteld worden aan EMV van draadloze communicatie.

Waarom? Lees:
www.stopumts.nl/doc.php/Artikelen/11435/redir
en vooral de eerste link daarin.
Om het makkelijk te maken, de EMV van draadloze communicatie maken de bloed-hersenbarrière (meer) doorlatend voor toxische stoffen, waaronder aluminium, wat bij overleden autisme patienten in sterke overmaat in de hersenen is aangetroffen.

Zie ook:
www.stopumts.nl/doc.php/Artikelen/10881/aantal_kinderen_met_autisme_explodeert._dit_is_waarschijnlijk_de_oorzaak .Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie