Stralingsklachten zijn Big Farma’s booming business

dinsdag, 20 maart 2018 - Categorie: Artikelen

Bron: dooozz.nl/blog/stralingsklachten/
19 maart 2018

“De Verenigde Staten besteden per jaar meer dan 2 triljoen dollar per jaar aan gezondheidszorg. Daarvan wordt 78% besteed aan mensen met chronische ziekten, zonder op adequate wijze de factoren – inclusief EMF/RF – te onderzoeken en te begrijpen, die in de eerste plaats een bijdrage leveren aan de onevenwichtigheden in het menselijk lichaam. Na het lezen over het effect van permanente blootstelling aan zwakke microgolven, zou het niet als een verassing moeten komen voor beleidsmakers, gezien de blootstelling aan continu toenemende niveaus van elektromagnetische velden en radiofrequente velden in onze omgeving, dat bijna 50% van alle Amerikanen nu leeft met een chronische ziekte.”

Aldus Camilla Rees MBA, bestuursvoorzitter van Wide Angle Health LLC patienten-educatie en advocatuur, over de relatie tussen het negeren van stralingsklachten en de kosten van de gezondheidszorg. In Europa is deze situatie even triest.

Dat chronische blootstelling aan straling, zoals gebruikt voor draadloze communicatie, ongezond is weten we al decennia. Veel mensen, inclusief kantoorpersoneel, onderwijzers met smartboards in wifi-klassen, managers en ICT-ers die vroeger nergens last van hadden, maken een omslagpunt mee waarna ze hoogsensitief op straling reageren en zich steeds zieker voelen. Recent kwam dit document van de Amerikaanse marine vrij, en er zijn inmiddels duizenden onderzoeken bekend met deze strekking.

In dit artikel lees je hoe stralingsklachten zich stap voor stap ontwikkelen en op welke wijze. Tussen de regels door zal steeds duidelijker worden hoe stralingsklachten – dus de kunstmatig veroorzaakte klachten en ziektes waaronder kanker, door telecom, overheid, massamedia (desinformatie), Antennebureau, GGD en Gezondheidsraad – de kosten voor zorgverzekering, gezondheid in het algemeen en de winst en macht van de farmacie, gigantisch opvoeren.

Inhoud

1 Stralingsklachten spekken de winsten van Big Farma als nooit te voren
2 Hoe ontstaan en vorderen stralingsklachten stapsgewijs?
3 Permanente blootstelling aan zwakke microgolven
4 Ook Prof. Andrew Goldsworthy toont aan dat “zwakke” straling niet veilig is
5 Tabel stralingschade bij verschillende stralingsterktes


Voor het volledige (zeer informatieve) verhaal zie de link bovenaan. Ik heb bovenstaande geplaatst omdat het een goed artikel is.
Dat betekent echter niet dat ik achter de producten sta die dooozz verkoopt. Ten dele is dat omdat ik er niet voldoende vanaf weet. Hieronder een toelichting.

Allereerst een link naar algemene informatie over (dat soort) producten:

Voorlichting/10638/redir
en de link daarin naar:
www.stopumts.nl/doc.php/Artikelen/10481/redir .
Bij de meeste van die producten wordt geclaimd dat ze iets met de straling doen, harmonizeren, neutraliseren, e.d. Dat is echter natuurkundig gezien onmogelijk.
Dooozz is hierop een positieve uitzondering. Op hun website geven ze op dit punt eerlijke voorlichting, nl. door de lezer te informeren dat de stralingsintensiteit door hun producten niet verandert.
De Dooozz producten zouden dus een positieve werking hebben zonder iets aan de straling zelf te doen en dat kan ik niet uitsluiten. Amalgaamvullingen verwijderen, gezond eten, voldoende bewegen helpen ook op positieve manier zonder iets aan de straling te doen.

En meer kan ik er niet over zeggen, behalve dat het gebruik van bekabelde verbindigen, i.p.v. WiFi en DECT telefoons, en afschermen om daarmee de stralingsbelasting te verminderen bij mij de voorkeur hebben, met daarnaast ook het verlagen van de LF elektrische velden en magneetvelden en het verminderen van de netvervuiling.




Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie