Nieuwe FRITZ!Box 6890 LTE zorgt voor supersnel internet via het mobiele netwerk of DSL

woensdag, 31 januari 2018 - Categorie: Artikelen

Bron: www.persberichten.com/persbericht/91770/Nieuwe-FRITZ-Box-6890-LTE-zorgt-voor-supersnel-internet-via-het-mobiele-netwerk-of-DSL
jan. 2018

Alleskunner voor veeleisende gebruikers, ook in het buitengebied

AVM introduceert de FRITZ!Box 6890 LTE: een router waarmee je zowel via het mobiele netwerk als via een vaste kabel supersnel internet. Via vijf LTE- en twee UMTS-frequenties bereik je zo met 3G of 4G snelheden tot wel 300 Mbit/s. Bovendien schakelt hij automatisch tussen de vaste lijn en het mobiele netwerk – afhankelijk van de snelste verbinding. Dus hoe goed of slecht je netwerkontvangst ook is – de 6890 zorgt altijd voor optimale snelheid van UMTS tot en met LTE. Alleen gebruikmaken van het mobiele netwerk kan ook, wat de FRITZ!Box 6890 LTE uitermate geschikt maakt voor plekken zonder vaste internetaansluiting, zoals het buitengebied en afgelegen vakantiewoningen of bedrijven.


Voor het verdere verhaal zie de link bovenaan. Uit het verhaal is niet duidelijk of de WiFi blijvend uitgezet kan worden, zoals wel mogelijk bij bestaande FRITZ!Boxen, zie:
Voorlichting/10324/%7Bwifi_uitzetten_modems_van_kpn_xs4all_proximus_en_ziggo%7D .


In gezonden mail met nadere toelichting, 31 jan 2018:
Zo te zien (in de handleiding) kan het draadloze gedeelte van de 6890 gewoon uitgeschakeld worden dmv. een fysieke knop.
nl.avm.de/service/handboeken/ .Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie