Rouleaux (geldrolletjes) effect, WaveRider, verminderde bloeddoorstroming en aarding

woensdag, 25 oktober 2017 - Categorie: Artikelen

In vervolg op een eerdere communicatie van Peter van der Vleuten hier een nieuwe met info over samenklontering van de rode bloedlichaampjes (geldrolletjes effect genoemd, officieel het Rouleaux effect) veroorzaakt door RF straling, van in dit geval WiFi,

www.stopumts.nl/pdf/Rouleaux%20effect%20en%20WaveRider.pdf

en een illustratie van het effect van de meer random EMV (straling) van de WaveRider, die het polarisatie effect op de bloedlichaampjes van de WiFi straling, met samenklontering tot gevolg, weer opheft of voor een belangrijk deel opheft.

Er bleek enige onduidelijkheid te zijn over de tekst. Hierbij de nadere info.
Foto 1 is gemaakt voordat de WiFi en WaveRider aanstonden. Foto 2 is gemaakt na 20 minuten belasting door de WiFi terwijl de WaveRider aanstond. Hiervoor is opnieuw bloed afgenomen uit de vinger.
Als de WaveRider niets zou doen dan zou het bloed er weer even beroerd zou moeten uitzien als in foto 3 (van de eerdere publicatie van 27 september). Als de WaveRider uitsluitend de straling gedurende de 20 minuten WiFi zou neutraliseren, dan zou het bloed in foto 2 er hetzelfde uit moeten zien als in de beginsituatie (foto 1). De WaveRider doet kennelijk meer; hij herstelt ook nog onvolkomenheden in het bloed in foto 1, mogelijk veroorzaakt door voorgaande belasting thuis en/of onderweg. Het bloed in foto 2 ziet er beter uit dan het bloed in foto 1.

Heel interessant. Dit verdient nader onderzoek met meerdere proefpersonen en variatie van de blootstellingsduur. Nader onderzoek is gepland. De samenklontering van de bloedlichaampjes belemmert de bloeddoorstroming en vermindert de aanvoer van zuurstof.

Prof. Belpomme gebruikt juist de (al aanwezige) verminderde bloeddoorstroming als een belangrijk diagnostisch criterium voor het vaststellen of iemand electrohypersensitief (EHS) is. Zie:
Onderzoeken/9621/disease_biomarkers_characterizing_and_identifying_ehs_and_mcs
met daarin de tekst:
''Finally, considering the self-reported symptoms of EHS and MCS, we serially measured the brain blood flow (BBF) in the temporal lobes of each case with pulsed cerebral ultrasound computed tomosphygmography.''

Die laatste metingen worden uitgevoerd door een collega van Belpomme.

Als je al een verminderde bloeddoorstroming hebt, dan kan de extra vermindering door Rouleaux klontering dus dubbel werken en kan dit tot onder meer tot migraine en gehoorproblemen leiden.

De eerdere communicatie die ook toegevoegd is aan voorgaande link:
Berichten%20Nederland/10990/gezondheidseffecten_door_mobiele_straling_bewezen%21 .

zie verder ook:
www.youtube.com/watch?v=yGqYwfui3gY
Een interessant filmpje, maar met veel te weinig informatie, wel met een mooi plaatje over Rouleaux klontering.

en literatuur over het Rouleaux effect:
Onderzoeken/11049/radiation_from_wireless_technology_affects_the_blood_the_heart_and_the_autonomic_nervous_system. .

Verwant hiermee:
tees.openrepository.com/tees/handle/10149/620564
met als resultaat: geen Rouleaux vorming bij belasting door de straling van een mobieltje. Nu is de straling van een mobieltje verschillend van die van een WiFi router. Bovendien is van dit artikel alleen de abstract openbaar en daarin staat niet de gebruikte stralingsintensiteit en evenmin de duur van de bestraling. Kennis daarvan is toch wel essentieel.
Onderaan een ander meer uitgebreid onderzoek met mobieltjes waarin bij sommige wel en bij andere geen Rouleaux (geldrolletjes) vorming gemeten is.


En een mail van een lezer van StopUMTS:
In aanvulling op de berichten over het Rouleaux effect, of het ''geldrolletjes syndroom'' het volgende. Dit wordt ook beschreven in het boek over aarden. Zie www.earthingnederland.nl/boek-Earthing . Er staan foto´s in dit boek met geklonterde rode bloedcellen en als je gaat aarden komen de bloedcellen weer los van elkaar te zitten. De klontering van de bloedcellen komt door de EMV-velden en/of door ontstekingen.
Zie ook www.youtube.com/watch?v=oTX2fuYIo94&feature=related en
www.youtube.com/watch?v=U8OuwuPMufY&list=PL311283A5398A617A&index=6&feature=plpp_video . Deze video is met foto´s van geklonterde bloedcellen en cellen die weer los van elkaar zijn gegaan, na het aarden.

Je kan dus door te aarden het effect van de straling neutraliseren. Gratis door buiten met voeten in het natte gras e.d.
Zelf gebruik ik regelmatig een aardingsmatje en die sluit ik aan op de verwarming, dat voelt in mijn huis en voor mij beter dan het aansluiten op de aarding van een geaard stopcontact. In de auto zit ik ook op een aardingsmatje, die sluit ik aan op het chassis van de auto en ik heb een antistatisch sliertje onder de auto. Dit is niet helemaal afdoende en niet goed aardend, maar het helpt wel voor een deel. Ik voel me er beter of minder slecht door. Douchen als je straling of laagfrequente spanning hebt opgelopen, helpt ook. Douchen is ook aardend.

Groeten,
Dinette Keulen


En een door Charles Claessens toegezonden link:
www.biosensor-physik.de/biosensor/geldrollenbildung-und-mobilfunk-03-08-2.pdf
met veel informatie en foto's over de 'geldrolletjes' vorming met verrassende resultaten, nl. grote verschillen betreffende het al dan niet vormen van deze geldrolletjes bij verschillende mobieltjes. De vraag is in hoeverre de RF EMV (straling) van de draadloze communicatie of de EMV van de halfgeleiderschakelingen in de mobieltjes verantwoordelijk is voor deze vorming. In dit artikel worden de verschillende halfgeleiderschakelingen als waarschijnlijke hoofdschuldige aangewezen.Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie