5G komt eraan, hoe zit het met de gezondheidsrisico’s?

maandag, 09 oktober 2017 - Categorie: Artikelen

Bron: cooperatiedevrijemedia.nl/2017/10/5g-komt-eraan-hoe-zit-het-met-de-gezondheidsrisicos/
8 okt. 2017

De vijfde generatie draadloze communicatiesystemen – 5G – komt eraan. Over de gezondheidsrisico’s van dit en van de voorgaande generaties wordt in het bijzonder door de telecomindustrie in geruststellende zin gesproken. Toch zijn er over de hele wereld bezorgde wetenschappers, – onderzoekers, – burgers en mensen die allerminst gerustgesteld zijn met betrekking tot de gezondheidsrisico’s van 5G.

In maart 2017 plaatste De Vrije Media twee artikelen, geschreven door Harriet Algra en Jesse van der Velde . Vanwege de actualiteit van het onderwerp worden ze opnieuw geplaatst. Tegelijkertijd is dit een uitnodiging aan mensen met kennis over het onderwerp, die een artikel willen toevoegen rond de centrale vragen: ‘Is de introductie van 5G gerechtvaardigd? Zijn de gezondheids- en andere risico’s voldoende onderzocht?’ Je bijdrage is welkom, neem s.v.p. contact op met het ledenpanel van De Vrije Media: panel@cooperatiedevrijemedia.nl


Op weg naar 5G: Nieuwe technologie wordt doorgedrukt zonder veiligheidstesten

Wereldwijd worden in hoog tempo overal 5G zendmasten geplaatst. Voor degenen die niet weten wat 5G inhoudt: 5G is het nieuwste draadloze systeem dat telecombedrijven proberen uit te voeren om draadloze communicatie te onderhouden. Het is ontworpen om snellere downloads van meer gegevens mogelijk te maken. Bij 5G wordt de 28, 37 en 39 GHz band gebruikt, ook wel millimetergolf (MMW) spectrum genoemd. 5G, is afkomstig van de term 5e generatie en ontworpen om in combinatie met wat voormalig CIA-chef David Petraeus noemde: “Internet of Things or IoT” te werken. De agenda is ontwikkeld om elk materieel ding op de planeet, ook de mens, aan een wereldwijd web vast te haken, waarin alles en iedereen d.m.v. knooppunten in het netwerk – met elkaar verbonden wordt met behulp van nano microchips, die kunnen worden ingeademd (zoals smart dust).

Hierbij worden wetten en regelgeving op grote schaal overschreden, waardoor het mogelijk is om 5G te kunnen invoeren zonder uitgebreide veiligheidstesten. Zonder wettelijke toestemming worden er overal nieuwe zendmasten geplaatst die frequenties uitzenden variërend van 28 Gigahertz tot 100GHZ of zelfs nog hoger.

In januari 2017 werden er proeven met 5G in de provincie Groningen gedaan, waarbij van vijf melkveehouders de koeien op hol sloegen. De koeien waren doodsbang en zweetten van angst. Als we dit verder laten gebeuren, dan zullen er miljoenen kleine GSM masten op nieuwe en bestaande licht- en elektriciteitsmasten worden geplaatst. De microgolfstraling kan grote gezondheidsklachten veroorzaken bij mens, dier en insecten (bijen) (zie het artikel hieronder).

Via de media worden we geestelijk rijp gemaakt voor 5G door berichten zoals:

“Ericsson en IBM kondigen grote 5G doorbraak aan”

“5G start met chips zoals in de IBM en Ericsson’s silicone antenne”

“Vergeet 5G, de nieuwe Terahertz band kan 100Gps aan data vervoeren”

“AT&T werken aan draadloos 5G netwerk m.b.v. Air Gig”

Maar hoe zit het met de vele mensen die nu al lijden aan de gevolgen van EMF-straling afkomstig van Wifi, SMART-phone, slimme meters en nieuwere uitvindingen? De gevaren van de nieuwe technologieën vertegenwoordigen een veel grotere bedreiging voor de gezondheid dan al het geval met een aantal Biotech- en giftige levensmiddelen: De frequenties zijn kankerverwekkend voor ons lichaam.

Elektrohypersensitiviteit is de medische term voor een aantal gezondheidssymptomen waarvan de oorzaak op electromagnetische straling is gebaseerd. Andere namen hiervoor zijn electrogevoeligheid, magnetron of stralingsziekte. De gevestigde belangen binnen de telecommunicatie-industrie proberen via gekleurde rapporten het publiek te misleiden, waardoor de werkelijke gevaren verborgen worden gehouden. Mensen hebben electromagnetische circuits (het zenuwstelsel), dat wordt beïnvloed door de elektriciteit in onze omgeving. De toenemende verzadiging als gevolg van draadloze straling( zendmasten, mobile en draadloze telefoons, Wifi en slimme meters) vervuilt onze lucht en leefomgeving dermate dat het mijden van de apparatuur weliswaar noodzakelijk, maar niet afdoende zijn.

De symptomen van electrogevoeligheid kunnen variëren per persoon, afhankelijk van:

. De sterkte
. Het type en de duur van blootstelling aan elektromagnetische velden
. Blootstelling aan andere milieutoxines
. Individuele constitutie
. Basis van algemene gezondheid.

De symptomen kunnen variëren van mild tot ernstig, zoals slaapproblemen, tinnitus, chronische vermoeidheid, hoofdpijn, concentratieproblemen, slecht geheugen, leerproblemen, problemen met het immuunsysteem, hartkloppingen, misselijkheid, pijn in gewrichten, zwelling van het gezicht en/of hals, oogproblemen, huiduitslag en kanker.

De huid en zweetklieren zijn antennes en kunnen worden beïnvloed ofwel gecontroleerd via 5G technologie. Weet je dat onze huid (het grootste orgaan van ons lichaam) direct reageert op 5G? Ben je je ervan bewust dat onze poriën fungeren als antennes? Weet je dat onze poriën signalen kunnen ontvangen? We vibreren en stralen frequenties uit. Om ons effectief energetisch te kunnen beïnvloeden dienen we fysiek te worden beïnvloed.


Zie voor het vervolg van dit lange artikel de link bovenaan of:

www.earth-matters.nl/18/14208/straling-en-electrosmog/5g-komt-eraan-hoe-zit-het-met-de-gezondheidsrisicoenrsquos .Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie