Vaccins en EMV/straling (verschillende artikelen)

zondag, 15 januari 2017 - Categorie: Artikelen

Een interessant artikel over de (mogelijke) schadelijke effecten van vaccinaties, i.h.b op jongere leeftijd en met meerdere vaccins tegelijk, is te lezen in:

www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/rivm-vaccins-kunnen-immuunsysteem-verstoren/comment-page-2/#comment-452204

De titel:
RIVM: Vaccins kunnen immuunsysteem verstoren..!
14 november 2016 Door GuidoJ.

Voor dit verhaal met de vele illustraties zie bovenstaande link.
Onderstaande tekst heb ik (Leendert Vriens) als reactie ingestuurd, die op 21 november geplaatst is op WanttoKnow.


Wat te denken van de combinatie vaccins en elektromagnetische velden (EMV) (straling) van draadloze communicatie? Uit onderzoeken is gebleken dat deze EMV de bloed-hersenbarrière aantasten en deze meer doorlatend maken voor toxische stoffen. Dus uw kind laten vaccineren en dat thuis in de straling zetten van een 24 uur per dag stralende WiFi router en/of babyfoon? De bestanddelen van de vaccins kunnen dan veel makkelijker direct in de hersenen doordringen. Het aantal kinderen met autisme stijgt in de USA ook nog steeds evenals de stralingsbelasting. Meerdere vaccins tegelijk is niet goed, maar meerdere vaccins tegelijk en daarbij ook nog tegelijk de stralingsbelasting?


Deze reactie lokte de volgende eveneens op 21 november geplaatste reactie uit:

Drs. John Consemulder
21 november 2016
Helemaal juist Leendert. In mijn lezing (nu zojuist online) ‘Vaccinaties en Ware Immuniteit’ beschrijf ik de synergistische en cumulatieve effecten van meerdee e-nummers bij elkaar in combinatie met vaccinaties. Maar deze versterkende systematische afzwakking van het immuunsysteem (en de effecten op het elektische en biofotonenveld, zie het werk van Robert Becker en professoren Roel van Wijk, Popp etc) kunnen ook nog eens verergerd worden door slechte levensstijl, ongezonde voeding, maar ook slechtere voedingsbodem voor gezonde voeding, luchtkwaliteit, geoengineering (ook daar barum, strontium, aluminium, die weer synergistische effecten kunenn hebben met fluoride, thiomersal in vaccins, amalagaam kwik in uw tanden), etcetera.

Kortom: terecht dat je deze relatie aanhaalt, zeker voor jonge en vooral ongeboren kinderen die nog geen goed ontwikkeld detoxificatiessyteem hebben, nog geen doorontwikkelde bloed-brein barrière en nog niet doorontwikkeld immuunsysteem (en wat te denken van de dunnere schedelwand, waardoor straling nog eenvoudiger en met grotere biologische effecten het kind kan beschadigen?)!

Voor de mensen die iets meer willen weten over deze biologische effecten van straling, zie onze Tv-dialoog hierover (met als gasten o.a. Leendert Vriens)!

www.youtube.com/watch?v=6u963JaOCWE .


En ook daar ben ik het mee eens. Tot slot nog een reactie op WanttoKnow over de twee miljoen euro die de overheid ter beschikking stelt om de bevolking gerust te stellen (in slaap te wiegen?) over de effecten van vaccinaties:

arnold
21 november 2016
Ze kunnen dan wel 2 miljoen voor voorlichting uittrekken maar waarom eigenlijk?
Als de Staat Der Nederlanden voor haar burgers het goede voorheeft dan had zij gezorgd dat farmaceuten ALLEEN medicijnen op de markt mogen brengen die BEWEZEN VEILIG zijn ook op de langere termijn.
Is het niet raar dat ZIEKE MENSEN (mogelijk door medicatie) moeten aantonen dat het door medicatie komt wat nooit nodig zou zijn als toegestane medicatie bewezen veilig is omdat je dan ook geen nadelige gevolgen daarvan zou kunnen ondervinden?
Hetzelfde geldt voor bv ROUND-UP waar nog steeds discussie over is (de één beweerd dat het kanker veroorzaakt en nog steeds is het tegendeel niet bewezen) terwijl het wel nog gewoon door de EU toegelaten wordt.
Weet u nog de rubber korrels op kunstgras? Zelfs terwijl er twijfel was en de discussie oplaaide of het schadelijk was of niet gaf mevrouw Schippers aan dat kinderen gewoon konden gaan voetballen op die voetbalvelden waarmee ze aangaf dat ze niet zoveel belang hecht aan bewezen veiligheid.
De overheid geeft niets om u omdat zij de belangen van bedrijven behartigd en niet die van haar burgers.


En ook daar ben ik het mee eens. Met dat gedrag van de overheid dus, zie bijv.:
Berichten%20Nederland/10285/groningers_claimen_ook_immateri%C3%ABle_bevingsschade .

Zie verder ook onze eerdere file ''Autisme, vaccinaties en elektromagnetische velden (straling)'':
Artikelen/8621/redir .

de vroegere publicaties in WanttoKnow:
www.wanttoknow.nl/gezondheid/%e2%80%98veilige%e2%80%99-vaccins-2699-dode-kinderen-in-23-jaar/
www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vaccins-onderdrukken-immuunsysteem-astma-gevolg/
www.wanttoknow.nl/nieuws/vuile-omgeving-bekrachtigt-immuunsysteem/
www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vaccinbedrog-is-voorbij/

en voor info over welke schadelijke stoffen in vaccins zitten zie:
www.klassiekehomeopathie.nl/wat-zit-in-mijn-lichaam-na-een-vaccinatie/ .

en een nieuw artikel met referenties over het verspreiden van ziektes juist door net gevaccineerde kinderen, i.p.v. andersom:
www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/net-gevaccineerd-verspreidt-dan-die-ziekte-niet/

en weer een nieuw artikel:
www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/vergelijk-het-gevaccineerde-en-ongevaccineerde-kind/ .
6 dec. 2016
Vergelijk gevaccineerde en ongevaccineerde kinderen!

en
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27908630
Non-linear dose-response of aluminium hydroxide adjuvant particles: Selective low dose neurotoxicity.
15 jan. 2017


Voor achtergrondinformatie over de bloed-hersenbarrière en de invloed van EMV/straling daarop zie:
www.bioinitiative.org/report/wp-content/uploads/pdfs/sec10_2012_Effects_Electromagnetic_Fields_Wireless_Communication.pdf
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18821198
ccst.us/projects/smart/documents/082009_Nittby_Increased_Permeability.pdf
www.tandfonline.com/doi/abs/10.3109/15368378.2011.600167
www.rfsafe.com/cell-phone-radiation-damages-blood-brain-barrier/
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25598203
www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25195697?dopt=Abstract
www.emf-portal.org/en/article/17230

en verder over het doordringen van straling in de hersenen, vooral bij kinderen:
www.stopumts.nl/pdf/Lancet-June-2011-11.pdf
Een artikel in Lancet Oncology geschreven door de IARC-WHO specialisten die de RF straling hebben ingedeeld in de WHO klasse 2B: ''mogelijk kankerverwekkend'', met daarin de tekst:
''Holding a mobile phone to the ear to make a voice call can result in high specific RF energy absorption-rate (SAR) values in the brain, depending on the design and position of the phone and its antenna in relation to the head, how the phone is held, the anatomy of the head, and the quality of the link between the base station and phone. When used by children, the average RF energy deposition is two times higher in the brain and up to ten times higher in the bone marrow of the skull, compared with mobile phone use by adults.(2) Use of hands-free kits lowers exposure to the brain to below 10% of the exposure from use at the ear, but it might increase exposure to other parts of the body.(3)Lees verder in de categorie Artikelen | Terug naar homepage | Lees de introductie