StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
20/03/17Meetspecialisten, meet
16/03/17Plaatsing zendmasten en g
Artikelen
25/03/17De slimme meter als spion
24/03/17Video over de gevaren van
24/03/17Voordracht Hugo Schooneve
23/03/17COMPILATIE: Maatregelen v
23/03/17Google Glass Alert: Po
20/03/17Profitability Versus Publ
Berichten Nederland
28/03/17Overijssel: Leegstaande b
27/03/17Bilthoven: Hoorzitting ze
26/03/17‘12.000 doden, we moete
26/03/17Maurice de Hond stapt noo
22/03/17SOLK: bericht op facebook
Berichten België
18/03/17Proximus lanceert 4,5G in
09/02/17Lezing: Elektrosmog - De
Berichten Internationaal
23/03/17USA: Massachusetts Cel
23/03/17USA: Seventeen Ohio Ci
23/03/17Filipijnen: Community res
22/03/17Bangladesh: A mobile t
Ervaringen | Appellen/oproepen
19/03/17Hong Kong residents urge
06/03/17Mother Warns Women Not to
02/03/17Slimme meter verwijder
Onderzoeken
24/03/17Combined biological and h
20/03/17High radiofrequency radia
20/03/17Evaluation of Mobile P
Veel gestelde vragen
23/07/16Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
05/03/17'Staat moet verantwoordel
28/02/17USA: Judge Rules Californ
28/01/17Oostenrijk: Een burgemees
Oproepen
22/04/17Stichting EHS: Landelijke
08/04/17CURSUS: Straling meten
27/03/17Lezing over Kanker in Haa
Folders
21/02/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
05/03/17Mail naar ''kunnenweprate
05/03/17Brief aan de gemeente Epe
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaring: goede werkgever    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaring: goede werkgever
zondag, 12 oktober 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Graag ondersteun ik de actie voor witte zones on Nederland.

Ik heb al een jaar of zeven last van straling. Ik heb echter geen woonplek in Nederland kunnen vinden waar geen straling is.
Ik heb nog steeds wel een baan, omdat mijn werkgever de dect heeft verwijderd, en de wifi heeft geweerd.
Vaak ben ik liever op mijn werk dan thuis. Vooral ´s nachts als ik niet kan slapen door de wifi, mobieltjes en smartphones van de buren.
Mijn ervaring is dat het door anderen, zoals de buren, niet in te voelen is hoe het is als je er niet tegen kunt.
Daarom zou juist de overheid hierin een rol moeten vervullen, en moeten staan op gedegen onderzoek met als vertrekpunt de ervaringen van stralingsgevoelige mensen.
Tot zolang dit niet gebeurd is, zouden stralingsgevoelige mensen in staat moeten worden gesteld om gewoon normaal te kunnen wonen en leven.
Witte zones instellen zou haalbaar moeten zijn.

H.B.
(naam bij redactie bekend)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer