StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
13/07/17Meetspecialisten, meet
10/07/17Plaatsing zendmasten,
Artikelen
16/07/17KPN en smartphoneverslavi
14/07/17Is 5G Cellular Technology
14/07/17‘Google betaalde jarenl
13/07/17The iPad is a Far Bigger
13/07/17New 5G Cell Towers and Sm
12/07/17Groeigeld voor rf-gebasee
Berichten Nederland
14/07/17Toch compensatie voor Q-k
12/07/17Twente: Buitengebied krij
11/07/17Driekwart van de jongeren
10/07/17Vaccinaties: Barsten in R
08/07/17Schaveren (gem. Epe): Zen
Berichten België
01/07/17Verdubbeling burn-out in
26/06/17Voorstel van resolutie vo
Berichten Internationaal
12/07/17Internationale contacten
10/07/17Cyprus – Policy Recomme
08/07/17Engeland: Prince Harry ur
28/06/17USA: ‘Health Exemption
Ervaringen | Appellen/oproepen
13/07/17Koppijn en hartkloppingen
12/07/17Der Mann, der im Wald leb
16/06/17GGD ervaring
Onderzoeken
13/07/17Mobile phone use and risk
11/07/17CELL TOWERS & ANTENNAS—
11/07/17Maternal cell phone us
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
15/07/17In Nederland valt E-mail
11/07/17USA: Cell Phone Product L
10/07/17Europese Hof: vaccinaties
Oproepen
19/07/17Lezing in Haarlo (Achterh
12/07/17Te koop: huis in Ruurlo;
01/07/17Contact NS; WiFi-vrije co
Folders
10/04/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Een ervaring en een vraag (stotteren)    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Een ervaring en een vraag (stotteren)
zondag, 10 augustus 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: mail van een lezer
8 aug 2014

Ik ben op zoek naar informatie / een onderzoek over stotteren/spraakstoornissen als gevolg van straling.
Ik heb op uw site gezocht en op diverse links geklikt, maar ik kon er niets over vinden.

Kunt u aangeven of een kind kan gaan stotteren door straling?
We waren op vakantie en mijn zoontje van 3,5 is gaan stotteren van de ene op de andere dag. We leven thuis in een stralingsvrij huis en op vakantie was er wifi + straling.
Ik vermoed een verband, maar ik wil graag weten of dit ook werkelijk kan ontstaan en of daar onderzoek naar is gedaan.

C. (naam bij StopUMTS bekend)

Antwoord StopUMTS:

Concentratieverlies, hoofdpijn, oorpijn zijn bekend, stotteren en spraakstoornissen niet. Concentratieverlies kan wel met duidelijk praten en formuleren te maken hebben. .................

Vraag:

Zijn er lezers met soortgelijke ervaringen?

Op 10 aug. eerste antwoord:

Ik heb er ervaring mee. Ik heb zowat alles mogen ervaren wat er met je gebeurt door straling. Helaas, maar ook dankbaar dat ik het allemaal zo duidelijk heb gehad. En ja ook ik merkte dat ik niet goed meer kon praten, het haperde, stokte. Doodeng, maar ik linkte het gelijk aan alles wat me overkwam. Mijn problemen zijn nu opgelost. Ik kan er dus volmondig JA op antwoorden, je kan gaan stotteren.
M.



Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer