StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
18/09/17EHS en toch een smartphon
01/09/17WiFi vrije scholen (kaart
Artikelen
20/09/17IoT 5
20/09/17Harmonische vervorming
20/09/17Vitamin B17: The Greatest
19/09/17Burn-out (toename)
19/09/17Schildklierkanker, toenam
18/09/17What science knows about
Berichten Nederland
20/09/17Ruimte in de ether voor 5
20/09/17Nieuw boek: DE DRAADLOZE
18/09/17Vereniging tegen de Kwakz
17/09/17Hoe gevaarlijk is 5G?
14/09/17Groot onderzoek naar oors
Berichten België
01/07/17Verdubbeling burn-out in
26/06/17Voorstel van resolutie vo
Berichten Internationaal
19/09/17USA: De jongeren van nu g
19/09/17USA: 5G opponents launch
18/09/17SB 649 Passes California
18/09/17''BLUNDER'' by ICNIRP's a
Ervaringen | Appellen/oproepen
18/09/17WiFi 2,4 GHz en 5 GHz; ee
18/09/17''Why I Don't Have a Mobi
14/09/173G naar 4G
Onderzoeken
08/09/17Anxiety-like behavioural
07/09/17The mere presence of your
06/09/17Maternal cell phone use i
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
19/09/17USA situatie: WOZ waarded
10/09/17Rechter: Staat moet lucht
31/08/17InPower Movement: Early r
Oproepen
19/09/17Cursus ‘Straling meten
14/09/17EHS regionale contactdage
12/09/17Petitie ''ME is geen SOLK
Folders
10/06/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Een ervaring en een vraag (stotteren)    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Een ervaring en een vraag (stotteren)
zondag, 10 augustus 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: mail van een lezer
8 aug 2014

Ik ben op zoek naar informatie / een onderzoek over stotteren/spraakstoornissen als gevolg van straling.
Ik heb op uw site gezocht en op diverse links geklikt, maar ik kon er niets over vinden.

Kunt u aangeven of een kind kan gaan stotteren door straling?
We waren op vakantie en mijn zoontje van 3,5 is gaan stotteren van de ene op de andere dag. We leven thuis in een stralingsvrij huis en op vakantie was er wifi + straling.
Ik vermoed een verband, maar ik wil graag weten of dit ook werkelijk kan ontstaan en of daar onderzoek naar is gedaan.

C. (naam bij StopUMTS bekend)

Antwoord StopUMTS:

Concentratieverlies, hoofdpijn, oorpijn zijn bekend, stotteren en spraakstoornissen niet. Concentratieverlies kan wel met duidelijk praten en formuleren te maken hebben. .................

Vraag:

Zijn er lezers met soortgelijke ervaringen?

Op 10 aug. eerste antwoord:

Ik heb er ervaring mee. Ik heb zowat alles mogen ervaren wat er met je gebeurt door straling. Helaas, maar ook dankbaar dat ik het allemaal zo duidelijk heb gehad. En ja ook ik merkte dat ik niet goed meer kon praten, het haperde, stokte. Doodeng, maar ik linkte het gelijk aan alles wat me overkwam. Mijn problemen zijn nu opgelost. Ik kan er dus volmondig JA op antwoorden, je kan gaan stotteren.
M.



Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer