StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
08/12/17Plugable Ethernet For Tab
06/11/17Beschermen tegen de ra
Artikelen
13/12/17The Importance of Electro
13/12/17Cell Phone Brain Cancer â
12/12/17Verslaving aan smartphone
08/12/17Guiding hands; een goed v
08/12/17Guest Blog “Phonegate:
07/12/17Dr. Mercola Interviews Dr
Berichten Nederland
14/12/17Vanaf 2018 kies je zelf j
11/12/17Inloop avond morgen (dins
09/12/17Kamervragen over EMV en e
08/12/17Enschede wil proeftuin zi
07/12/17Gezondheidsraad: Bij mobi
Berichten België
01/12/17Belgische campus krijgt b
14/11/17Hoe gezond of ongezond is
Berichten Internationaal
14/12/17California DPH Guidelines
11/12/17Frankrijk verbiedt mobiel
04/12/17Massachusetts State House
03/12/17Samsung Heeft Test Met 5G
Ervaringen | Appellen/oproepen
13/12/17NETGEAR en NB-IoT ervarin
06/12/17A young man and his rathe
05/12/17Ziek door wifi-straling:
Onderzoeken
08/12/17Study Shows Dramatic Diff
07/12/17CELL TOWERS & ANTENNAS—
03/12/17Disturbing Honeybees’ B
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
08/11/17InPower Movement: Early r
19/10/17The precautionary princip
11/10/17Telekom warns of (its own
Oproepen
29/11/17Raadsmarkt ZENDMASTEN &
11/11/17Cursus ‘Straling meten
29/10/17Petitie: Geen uitbreiding
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Slimme meter: een deel van een ervaringsverhaal    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Slimme meter: een deel van een ervaringsverhaal
woensdag, 28 mei 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: lezer van StopUMTS
28 mei 2014


Beste L..... ,

Sorry dat het zo lang heeft geduurd.

................................

Een andere situatie; Omdat mijn elektriciteitsmeter verschrikkelijke herrie maakte heb ik na lang discussiëren en meerdere bezoeken van energiebedrijf en netwerkbeheerder en nadat ik telkens mijn verhaal over EHS deed, een andere meter gekregen.

Op mijn nadrukkelijk vermelden van het probleem en dat ik geen slimme meter geplaatst wilde hebben, kreeg ik een, je raad het al, slimme meter.
Ik moest het eerst maar proberen. Omdat ze mij al meerdere malen hadden laten weten dat dit een raar verhaal is en er niets anders mogelijk is dan een slimme meter, voelde ik mij behoorlijk onder druk gezet!
Ongeveer een uur na het plaatsen van de meter voelde ik dat er een stoorzender aanwezig was en dat resulteerde in het krijgen van vreselijke hoofdpijn en misselijkheid en duizeligheid.

Omdat, hoe langer ik thuis bleef, hoe erger het werd, ben ik de verdere dag naar buiten gegaan en die nacht in het huis van een vriendin gaan slapen. Gelukkig werden de klachten vrij snel minder.
Echter, toen ik de volgende dag, in de hoop dat mijn klachten over waren terug kwam, kwamen ook de klachten terug en kreeg ik ook last van hartritmestoornissen. Ik wist mij van ellende geen raad, ik kan al regelmatig niet thuis zijn vanwege alle omliggende masten, maar nu was alles vele malen heftiger.
Ik ben die dag de hele dag aan het bellen geweest met de bedrijven Eneco en Stedin. Toen bij hen blijkbaar duidelijk was dat het menens was en `ik dreigde met afsluiting` van mijn kant`, werd mij verteld dat zij de oude meters nog in het depot bewaarden. Ik zou een oude gereviseerde analoge meter krijgen!!
De monteur die hem, de volgende dag pas, kwam plaatsen, vond het vreemd zo'n oude meter te moeten aansluiten in plaats van, zoals hij tegenwoordig altijd deed, een slimme meter.
Hij vroeg: ''U heeft zeker last van de straling hè''.
Waarop ik vroeg of hij dit vaker tegenkwam. Dat was zeker het geval volgens hem.

Omdat dit verhaal anderen kan helpen mag het, anoniem wel worden geplaatst.

Met vriendelijke groet,
W.
(naam bij de redactie bekend)

En hier kwam nog een ervaringsverhaal op:

W moet gewoon zijn hakken in het zand zetten en een domme meter eisen.
Ik heb dit 2 keer meegemaakt ,

de eerste bij mijzelf, de monteur had die niet bij zich, poppetje weggestuurd met de mededeling dat hij die gewoon bij zich hoort te hebben, 2 minuten later ging de bel hij had er toch nog een gevonden in de auto, ja ja .

2de keer bij een vrouw waar ik wat mantelzorg doe,daar stonden ze met zo`n meter voor de deur.
Gelukkig belt ze mij als ze iets niet snapt.
Precies de zelfde K smoes als bij mij, haar de opdracht gegeven de man weg te sturen, waarna ook hij terug kwam met de l*l smoes ik heb er nog een gevonden.

op je strepen staan dus.

Groeten ,
M.
(naam eveneens bekend bij de redactie)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer