StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
24/06/17ICNIRP Guidelines 1998 en
10/06/17Zonnepanelen: straling va
Artikelen
23/06/17EU-hof: Vaccin kan zie
20/06/17Overleg ECERI en WHO o
20/06/17Here's How Dirty Electric
20/06/17Canadian Study Finds C
20/06/17Smart cities, 5G and EMF
19/06/17WiFi in Schools - The Fac
Berichten Nederland
21/06/17Schippers: 2,5 miljoen eu
20/06/17Cijfers over kanker; Inci
20/06/17Smartphone op school: str
19/06/17Voorschoten: Gemeente kom
15/06/17Epe: Verwarring over zend
Berichten België
26/06/17Voorstel van resolutie vo
24/06/1740 procent van acht- en n
Berichten Internationaal
26/06/17WHO Radiofrequency Rad
11/06/17USA: 2 Ripon Children Dia
09/06/17Phonegate: French Gove
08/06/17Engeland: A Charity Could
Ervaringen | Appellen/oproepen
16/06/17GGD ervaring
07/06/17Vrouw zoekt veilige wonin
01/06/17Elana's pantry: ''The Gre
Onderzoeken
26/06/17136 Studies Showing Healt
02/06/17The Effect of RF Radiatio
27/05/17Diabetis 1: Radiation fro
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
05/06/17Wireless Devices - Minimi
03/06/17Professor Belpomme in
02/06/17Nurse with rare brain dis
Oproepen
12/06/17Lezing in Sommelsdijk (Go
10/06/17Lezing in Nijkerk over vo
19/05/17Lezing Straling en Gezond
Folders
10/04/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
09/06/17Letters From Doctors on W
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Slimme meter: een deel van een ervaringsverhaal    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Slimme meter: een deel van een ervaringsverhaal
woensdag, 28 mei 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: lezer van StopUMTS
28 mei 2014


Beste L..... ,

Sorry dat het zo lang heeft geduurd.

................................

Een andere situatie; Omdat mijn elektriciteitsmeter verschrikkelijke herrie maakte heb ik na lang discussiëren en meerdere bezoeken van energiebedrijf en netwerkbeheerder en nadat ik telkens mijn verhaal over EHS deed, een andere meter gekregen.

Op mijn nadrukkelijk vermelden van het probleem en dat ik geen slimme meter geplaatst wilde hebben, kreeg ik een, je raad het al, slimme meter.
Ik moest het eerst maar proberen. Omdat ze mij al meerdere malen hadden laten weten dat dit een raar verhaal is en er niets anders mogelijk is dan een slimme meter, voelde ik mij behoorlijk onder druk gezet!
Ongeveer een uur na het plaatsen van de meter voelde ik dat er een stoorzender aanwezig was en dat resulteerde in het krijgen van vreselijke hoofdpijn en misselijkheid en duizeligheid.

Omdat, hoe langer ik thuis bleef, hoe erger het werd, ben ik de verdere dag naar buiten gegaan en die nacht in het huis van een vriendin gaan slapen. Gelukkig werden de klachten vrij snel minder.
Echter, toen ik de volgende dag, in de hoop dat mijn klachten over waren terug kwam, kwamen ook de klachten terug en kreeg ik ook last van hartritmestoornissen. Ik wist mij van ellende geen raad, ik kan al regelmatig niet thuis zijn vanwege alle omliggende masten, maar nu was alles vele malen heftiger.
Ik ben die dag de hele dag aan het bellen geweest met de bedrijven Eneco en Stedin. Toen bij hen blijkbaar duidelijk was dat het menens was en `ik dreigde met afsluiting` van mijn kant`, werd mij verteld dat zij de oude meters nog in het depot bewaarden. Ik zou een oude gereviseerde analoge meter krijgen!!
De monteur die hem, de volgende dag pas, kwam plaatsen, vond het vreemd zo'n oude meter te moeten aansluiten in plaats van, zoals hij tegenwoordig altijd deed, een slimme meter.
Hij vroeg: ''U heeft zeker last van de straling hè''.
Waarop ik vroeg of hij dit vaker tegenkwam. Dat was zeker het geval volgens hem.

Omdat dit verhaal anderen kan helpen mag het, anoniem wel worden geplaatst.

Met vriendelijke groet,
W.
(naam bij de redactie bekend)

En hier kwam nog een ervaringsverhaal op:

W moet gewoon zijn hakken in het zand zetten en een domme meter eisen.
Ik heb dit 2 keer meegemaakt ,

de eerste bij mijzelf, de monteur had die niet bij zich, poppetje weggestuurd met de mededeling dat hij die gewoon bij zich hoort te hebben, 2 minuten later ging de bel hij had er toch nog een gevonden in de auto, ja ja .

2de keer bij een vrouw waar ik wat mantelzorg doe,daar stonden ze met zo`n meter voor de deur.
Gelukkig belt ze mij als ze iets niet snapt.
Precies de zelfde K smoes als bij mij, haar de opdracht gegeven de man weg te sturen, waarna ook hij terug kwam met de l*l smoes ik heb er nog een gevonden.

op je strepen staan dus.

Groeten ,
M.
(naam eveneens bekend bij de redactie)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer