StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
15/08/17Antenneregister en Antenn
23/07/17Poster/Flyer: Informat
Artikelen
18/08/175G: Cancer, Cell Phone, W
17/08/17Aardingstechniek kan de g
17/08/17Laagfrequent geluid meten
17/08/17Implantaten: Let op die s
17/08/17WiFi and EM Radiation - T
16/08/17De manier om insecten uit
Berichten Nederland
18/08/17Mobiele netwerken in NL:
15/08/17Facebook groepen en we
15/08/17Feit of Fictie: Mobiel na
03/08/174G netwerk Tele2 dekt 97%
30/07/17‘Thuiszitters’ ziek v
Berichten België
01/07/17Verdubbeling burn-out in
26/06/17Voorstel van resolutie vo
Berichten Internationaal
16/08/17Windows produceert slimme
14/08/17French Polynesia Enacts N
14/08/17UK: Insurance Industry: E
07/08/17Engeland: Smart meters a
Ervaringen | Appellen/oproepen
10/08/17Elektriciteitskabel voor
13/07/17Koppijn en hartkloppingen
12/07/17Der Mann, der im Wald leb
Onderzoeken
11/08/17Noninvasive Deep Brain St
05/08/17The influence of direct m
05/08/17Evaluation of the effect
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
18/08/17InPower Movement: Early r
16/08/17Solution To The 'Smart' M
25/07/17“Small Cell” Bill Wil
Oproepen
09/09/17Lezing in Nijkerk over: E
19/07/17Lezing in Haarlo (Achterh
12/07/17Te koop: huis in Ruurlo;
Folders
10/06/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal: 'familie verloren door zendmasten'    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal: 'familie verloren door zendmasten'
zaterdag, 05 april 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


4 april 2014

Een schrijnend verhaal, maar bepaald niet uniek, maar er komen steeds meer van dit soort verhalen waarin families en buurten het slachtoffer zijn. De sterke toename van klachten na installatie van 4G is iets wat ook vele andere lezers van StopUMTS ervaren hebben.

Hallo Leendert,

Dit artikel heb ik gescand en bijgevoegd. Het is allemaal zo gemeen. Onwetende burgers trappen hier gewoon in. Iedereen denkt dat ze goed bezig zijn.......Alles gaat onder de noemer van duurzaam/spaarzaam (bv de spaarlamp).

Ik durf te stellen dat ik familie ben verloren door de masten. Mijn zwager, hartproblemen, korte tijd later hartstilstand en overleden. Tegenwoordig ga ik kijken en ja hoor kort daarvoor een mast geplaatst op korte afstand. Mijn nicht haar man hartstilstand, ik ga kijken en ja hoor kort daarvoor mast geplaatst op korte afstand.
Hier, bij de ijsbaan ging op 10 Oktober 2014, 4G erop, ik fietste toevallig langs en spreek de UMTS bouwers erop aan. Gelijk naar mijn huisarts gefietst en doorgegeven dat er 4G op is gegaan, zodat ze oorzaak gevolg kan linken. 's Avonds kon ik niet uit mijn stoel komen en met moeite en pijn kon ik nog lopen. Ik heb oa mijn dosis vit E verdubbeld en gelukkig gaat het lopen weer goed. De volgende ochtend werd ik gebeld door mijn schoonzus (woont vlak onder de mast), haar man had een hartinfarct gehad maar had het overleefd en lag in het ziekenhuis (met wifi !! ).
Hier slapen we nu in een kooi van Faraday en zelfs dat is niet afdoende.
Mijn naaste buurvrouw ( haar schoonzus is overleden na een hersenbloeding : woonde ook dicht bij de ijsbaan ) is in December getroffen door een hersenbloeding, men ontdekte dat een deel van haar hersens was afgestorven. Ze heeft nog alle geluk gehad en kan weer praten en is wonderwel goed hersteld.

De 4G van de tv toren heb ik mijn hersenpan in voelen komen vorig jaar (2013) met de pasen : 2 nachten had ik een geweldige nacht gehad, het was stil in mijn hoofd ( hij was blijkbaar uit vanwege werkzaamheden) de 3de nacht voelde ik hem letterlijk mijn hersenpan binnenkomen. Ik ben de gemeente gaan belllen. Die werd boos op mij en gaven mij het telefoonnnr van de eigenaar van de tv.toren. Dat gebeld. Waar of ik last van had, van de straling of van geluid...... ik zei allebei het is een gepulste RF (en hem verteld dat straling cumulatief is. ) Wanneer of de klachten waren begonnen, In November de hoge piep en pijnen en ik vertelde bovenstaande. Hij viel stil en zei : ik doe niks illegaals. Ik zei hem dat het ook zijn geliefden gaat treffen. Hij doet het voor zijn inkomen....... net als al die UMTS bouwers

Vriendelijke groet,
(naam bij de redactie bekend)

Het artikel waar sprake van is gaat over een goedkoop aanbod van slimme meters, maar dat kon ik niet kopiëren.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer