StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
23/10/17Beschermen tegen de ra
12/10/17Meetspecialisten, meet
Artikelen
21/10/17Radiostoringen door LE
21/10/17De reguliere geneeskunde
19/10/17Dramatische afname aantal
17/10/17The 5G network; What You
14/10/17Do You Really Believe You
11/10/17Elektriciteit en elekt
Berichten Nederland
19/10/17Bilthovenaren doen beroep
19/10/17Nieuw, veiliger antennebe
17/10/17Lek in wifi: Miljoenen ap
13/10/17Aantal antenne-installati
12/10/17Aantal verkeersongevallen
Berichten België
12/10/17Vlaamse regering trekt vi
04/10/17Brussel: 5,2 miljard euro
Berichten Internationaal
21/10/17USA: Zendmast in de fik e
20/10/17De Zwitserse pers over vo
16/10/17Frankrijk: Press relea
16/10/17SB 649 has been vetoed!!
Ervaringen | Appellen/oproepen
20/10/17Electrosensitivity: is te
09/10/17Boek met ervaringsverhale
24/09/17Lichaamspanning en ele
Onderzoeken
23/10/17Tinnitus en productie van
20/10/17Autisme ontwikkelt zich l
20/10/17Mogelijke effecten van el
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
19/10/17The precautionary princip
11/10/17Telekom warns of (its own
06/10/17Anwalt für Mobilfunkopfe
Oproepen
29/11/17Raadsmarkt ZENDMASTEN &
11/11/17Cursus ‘Straling meten
14/10/17Tip de Volkskrant
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal, alweer uit Amsterdam    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal, alweer uit Amsterdam
woensdag, 26 maart 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Amsterdam 19 maart 2014

Geachte heer Vriens,

Via Maria van Tongeren werd ik attent gemaakt op de site stopumts.nl en mijn verhalingsverhaal op te sturen.
Sinds drie jaar ben ik elektrohypersensitief en lid van de stichting EHS.
Heb van alles geprobeerd om van de bromzoem door mijn hoofd en trillingen door mijn lijf af te komen (technisch en alternatief)
Biologisch onderzoek: hersenscan – bloed – EEG en oorarts; geen afwijkingen gevonden. Op verzoek van de huisarts van het Riagg - een keer geweest: mevrouw is niet gek.
Woon al sinds 1985 in dezelfde (Atelier)woning in Amsterdam Oost in de buurt van spoorweg en verkeersweg – nooit last van gehad en drie jaar geleden begon ik trillingen door de vloer te voelen door lijf en hoofd (blauwe plekken gevoel) en vooral in bed extreem last op hoofd en ook hartkloppingen
Er staat een UMTS mast op het bejaardentehuis (sick) in de gemeenschappelijke binnentuin, die hoog bij mij binnen straalt – heb de ramen afgeschermd met gaas. Nu i.p.v vijf lichtjes drie (op de meter) maar ik voel het nog steeds trillen. Met (kabel)radio en tv aan een resonerende brom door de muur extra.
Via de Stichting Laagfrequent geluid kreeg ik een cd met witte ruis toegestuurd (Universiteit Groningen) en aangepaste oordoppen. Het energetisch geluid gaat er dwars doorheen – helpt helemaal niet.
In het boek van Gabriel Visser ‘De schaduwzijde van draadloze communicatie’ las ik dat vooral WiFi het geluid versterkt – al die frequenties door elkaar heen!
Bij de pinautomaat voel ik trilling - in de tram voel ik steken door mijn hoofd van de mobielverslaafden; na een half uurtje internetten in de bibliotheek een tintelende hand – Autogeronk en motoren hoor je in het park doorronken.
Mijn internet pc en ecodect het huis uit gedaan en nog last van de WiFi van de buren uit de omliggende flats.
Slapeloosheid, stress en evenwichtsstoornis bij mensen met WiFi in huis.
Prorail – de Gemeente – de GGD – de woningbouw – de pers. Ze doen niets
De providers hebben zich ingedekt voor schadeclaims. Lang leve de commercie en arme kinderen.

Dit is mijn verhaal
Vriendelijke groet van Elly Holzhaus
Pontanusstraat 26
1093 RZ Amsterdam


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer