StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
16/01/18Toon : de 'slimme' thermo
14/01/18Medical Dictionary; micro
Artikelen
14/01/18Can Cell Phones Cause Fem
14/01/18Wetenschappers binden str
12/01/18Apple: Open letter from J
12/01/18Studenten die vaker met s
08/01/18Zonnepanelen; Solar Panel
06/01/18FCC geeft vergunning voor
Berichten Nederland
17/01/18Vergaderlocatie / cursusr
14/01/18Ziek van Straling; Fotose
12/01/18Stripheldenbuurt wil geen
12/01/18Stijging aantal euthanasi
11/01/18Stijging aantal implantee
Berichten België
10/01/18Vereniging ElektroHyperSe
01/12/17Belgische campus krijgt b
Berichten Internationaal
15/01/18Frankrijk pakt belabberde
12/01/18Oostenrijk: Richtlijnen v
12/01/18Frankreich verordnet Stra
09/01/18USA: CDPH Cell Phone Safe
Ervaringen | Appellen/oproepen
15/01/18Ziekmakende ervaringen me
12/01/18Soms is tinnitus geen tin
12/01/18Bijnier probleem met smar
Onderzoeken
03/01/18EMFs + Wildlife
29/12/17Radiofrequency EMFs and H
19/12/17624 wetenschappelijke
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
01/01/18Antennebeleid op basis va
15/12/17(Persbericht) Phonegate:
08/11/17InPower Movement: Early r
Oproepen
10/12/17Haarlem: Raadsmarkt ZENDM
11/11/17Cursus ‘Straling meten
29/10/17Petitie: Geen uitbreiding
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal, alweer uit Amsterdam    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal, alweer uit Amsterdam
woensdag, 26 maart 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Amsterdam 19 maart 2014

Geachte heer Vriens,

Via Maria van Tongeren werd ik attent gemaakt op de site stopumts.nl en mijn verhalingsverhaal op te sturen.
Sinds drie jaar ben ik elektrohypersensitief en lid van de stichting EHS.
Heb van alles geprobeerd om van de bromzoem door mijn hoofd en trillingen door mijn lijf af te komen (technisch en alternatief)
Biologisch onderzoek: hersenscan – bloed – EEG en oorarts; geen afwijkingen gevonden. Op verzoek van de huisarts van het Riagg - een keer geweest: mevrouw is niet gek.
Woon al sinds 1985 in dezelfde (Atelier)woning in Amsterdam Oost in de buurt van spoorweg en verkeersweg – nooit last van gehad en drie jaar geleden begon ik trillingen door de vloer te voelen door lijf en hoofd (blauwe plekken gevoel) en vooral in bed extreem last op hoofd en ook hartkloppingen
Er staat een UMTS mast op het bejaardentehuis (sick) in de gemeenschappelijke binnentuin, die hoog bij mij binnen straalt – heb de ramen afgeschermd met gaas. Nu i.p.v vijf lichtjes drie (op de meter) maar ik voel het nog steeds trillen. Met (kabel)radio en tv aan een resonerende brom door de muur extra.
Via de Stichting Laagfrequent geluid kreeg ik een cd met witte ruis toegestuurd (Universiteit Groningen) en aangepaste oordoppen. Het energetisch geluid gaat er dwars doorheen – helpt helemaal niet.
In het boek van Gabriel Visser ‘De schaduwzijde van draadloze communicatie’ las ik dat vooral WiFi het geluid versterkt – al die frequenties door elkaar heen!
Bij de pinautomaat voel ik trilling - in de tram voel ik steken door mijn hoofd van de mobielverslaafden; na een half uurtje internetten in de bibliotheek een tintelende hand – Autogeronk en motoren hoor je in het park doorronken.
Mijn internet pc en ecodect het huis uit gedaan en nog last van de WiFi van de buren uit de omliggende flats.
Slapeloosheid, stress en evenwichtsstoornis bij mensen met WiFi in huis.
Prorail – de Gemeente – de GGD – de woningbouw – de pers. Ze doen niets
De providers hebben zich ingedekt voor schadeclaims. Lang leve de commercie en arme kinderen.

Dit is mijn verhaal
Vriendelijke groet van Elly Holzhaus
Pontanusstraat 26
1093 RZ Amsterdam


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer