StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
20/03/17Meetspecialisten, meet
16/03/17Plaatsing zendmasten en g
Artikelen
25/03/17De slimme meter als spion
24/03/17Video over de gevaren van
24/03/17Voordracht Hugo Schooneve
23/03/17COMPILATIE: Maatregelen v
23/03/17Google Glass Alert: Po
20/03/17Profitability Versus Publ
Berichten Nederland
26/03/17‘12.000 doden, we moete
26/03/17Maurice de Hond stapt noo
22/03/17SOLK: bericht op facebook
17/03/17Milieuklachten (zendmast,
17/03/17Aantal antenne-installati
Berichten België
18/03/17Proximus lanceert 4,5G in
09/02/17Lezing: Elektrosmog - De
Berichten Internationaal
23/03/17USA: Massachusetts Cel
23/03/17USA: Seventeen Ohio Ci
23/03/17Filipijnen: Community res
22/03/17Bangladesh: A mobile t
Ervaringen | Appellen/oproepen
19/03/17Hong Kong residents urge
06/03/17Mother Warns Women Not to
02/03/17Slimme meter verwijder
Onderzoeken
24/03/17Combined biological and h
20/03/17High radiofrequency radia
20/03/17Evaluation of Mobile P
Veel gestelde vragen
23/07/16Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
05/03/17'Staat moet verantwoordel
28/02/17USA: Judge Rules Californ
28/01/17Oostenrijk: Een burgemees
Oproepen
22/04/17Stichting EHS: Landelijke
08/04/17CURSUS: Straling meten
27/03/17Lezing over Kanker in Haa
Folders
21/02/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
05/03/17Mail naar ''kunnenweprate
05/03/17Brief aan de gemeente Epe
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal, alweer uit Amsterdam    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal, alweer uit Amsterdam
woensdag, 26 maart 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Amsterdam 19 maart 2014

Geachte heer Vriens,

Via Maria van Tongeren werd ik attent gemaakt op de site stopumts.nl en mijn verhalingsverhaal op te sturen.
Sinds drie jaar ben ik elektrohypersensitief en lid van de stichting EHS.
Heb van alles geprobeerd om van de bromzoem door mijn hoofd en trillingen door mijn lijf af te komen (technisch en alternatief)
Biologisch onderzoek: hersenscan – bloed – EEG en oorarts; geen afwijkingen gevonden. Op verzoek van de huisarts van het Riagg - een keer geweest: mevrouw is niet gek.
Woon al sinds 1985 in dezelfde (Atelier)woning in Amsterdam Oost in de buurt van spoorweg en verkeersweg – nooit last van gehad en drie jaar geleden begon ik trillingen door de vloer te voelen door lijf en hoofd (blauwe plekken gevoel) en vooral in bed extreem last op hoofd en ook hartkloppingen
Er staat een UMTS mast op het bejaardentehuis (sick) in de gemeenschappelijke binnentuin, die hoog bij mij binnen straalt – heb de ramen afgeschermd met gaas. Nu i.p.v vijf lichtjes drie (op de meter) maar ik voel het nog steeds trillen. Met (kabel)radio en tv aan een resonerende brom door de muur extra.
Via de Stichting Laagfrequent geluid kreeg ik een cd met witte ruis toegestuurd (Universiteit Groningen) en aangepaste oordoppen. Het energetisch geluid gaat er dwars doorheen – helpt helemaal niet.
In het boek van Gabriel Visser ‘De schaduwzijde van draadloze communicatie’ las ik dat vooral WiFi het geluid versterkt – al die frequenties door elkaar heen!
Bij de pinautomaat voel ik trilling - in de tram voel ik steken door mijn hoofd van de mobielverslaafden; na een half uurtje internetten in de bibliotheek een tintelende hand – Autogeronk en motoren hoor je in het park doorronken.
Mijn internet pc en ecodect het huis uit gedaan en nog last van de WiFi van de buren uit de omliggende flats.
Slapeloosheid, stress en evenwichtsstoornis bij mensen met WiFi in huis.
Prorail – de Gemeente – de GGD – de woningbouw – de pers. Ze doen niets
De providers hebben zich ingedekt voor schadeclaims. Lang leve de commercie en arme kinderen.

Dit is mijn verhaal
Vriendelijke groet van Elly Holzhaus
Pontanusstraat 26
1093 RZ Amsterdam


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer