StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
13/07/17Meetspecialisten, meet
10/07/17Plaatsing zendmasten,
Artikelen
20/07/17Het nieuwe terreurwapen:
16/07/17KPN en smartphoneverslavi
14/07/17Is 5G Cellular Technology
14/07/17‘Google betaalde jarenl
13/07/17The iPad is a Far Bigger
13/07/17New 5G Cell Towers and Sm
Berichten Nederland
20/07/17Patiënt heeft baat bij d
20/07/17LTE met afstand grootste
14/07/17Toch compensatie voor Q-k
12/07/17Twente: Buitengebied krij
11/07/17Driekwart van de jongeren
Berichten België
01/07/17Verdubbeling burn-out in
26/06/17Voorstel van resolutie vo
Berichten Internationaal
12/07/17Internationale contacten
10/07/17Cyprus – Policy Recomme
08/07/17Engeland: Prince Harry ur
28/06/17USA: ‘Health Exemption
Ervaringen | Appellen/oproepen
13/07/17Koppijn en hartkloppingen
12/07/17Der Mann, der im Wald leb
16/06/17GGD ervaring
Onderzoeken
20/07/17Electromagnetic fields ma
13/07/17Mobile phone use and risk
11/07/17CELL TOWERS & ANTENNAS—
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
15/07/17In Nederland valt E-mail
11/07/17USA: Cell Phone Product L
10/07/17Europese Hof: vaccinaties
Oproepen
19/07/17Lezing in Haarlo (Achterh
12/07/17Te koop: huis in Ruurlo;
01/07/17Contact NS; WiFi-vrije co
Folders
10/04/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Een positief ervaringsverhaal    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Een positief ervaringsverhaal
vrijdag, 21 maart 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: www.facebook.com/pages/Straling-vervuilt-de-ether/243634865678722?ref=stream .
21 maart 2014


En hoe vaak komt zo iemand met de verkeerde diagnose in de verkeerde handen terecht... Even haar zelfgeschreven verhaal delen.

Ik ben sinds kort onder behandeling met shiatsu therapie bij Marloes van Mensvoort.

De klachten waarvoor ik kwam waren slecht slapen, duizeligheid, concentratieproblemen, diverse pijnklachten, vermoeidheid en druk op mijn ogen.

Na de tweede fijne shiatsu behandeling waarin ik steeds beter kon ontspannen attendeerde mijn therapeute mij op het stralingsgevaar van draadloze apparaten in huis zoals draadloze huistelefoon, draadloze router en mobiele telefoon.

Bij ons stond de draadloze router op de slaapkamer. Realiseerde me dat ik hier nu twee jaar woon en in deze twee jaar zijn mijn klachten sinds de plaatsing van de router begonnen en versterkt.
We hebben op advies van Marloes gelijk de router verplaatst van slaapkamer naar de woonkamer en onze volgende stap zal zijn hier een tijdschakeling er tussen te zetten om de router
's nachts uit te schakelen.
We hebben nu ook onze draadloze Dect telefoon vervangen voor een vaste telefoon en mobiele telefoons worden op tijd uit gezet.

Nu drie weken later is het resultaat werkelijk verbluffend! Iedere dag voel ik dat het steeds beter gaat en de klachten nemen nog steeds meer af.
Mijn nachtrust is met de dag beter geworden en duizeligheid is totaal verdwenen net als mijn goede concentratie welke ineens wel weer werkt.
Ik schrik er wel wat van, want het is echt erg duidelijk dat het grootste deel van deze klachten met de stralingsbronnen te maken hadden..!! en hoeveel mensen realiseren zich vast niet hoeveel negatieve stralingen er door draadloze apparaten vrij komen en wat het met je gezondheid kan doen zonder dat je het weet.

Ik voel door onze veranderingen in ieder geval weer een heel stuk beter en zit eindelijk weer goed in mijn vel.
Ik ben bijzonder blij met dit advies.

Monique van Bree

Een duidelijk herkenbaar verhaal.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer