StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
18/09/17EHS en toch een smartphon
01/09/17WiFi vrije scholen (kaart
Artikelen
20/09/17IoT 5
20/09/17Harmonische vervorming
20/09/17Vitamin B17: The Greatest
19/09/17Burn-out (toename)
19/09/17Schildklierkanker, toenam
18/09/17What science knows about
Berichten Nederland
20/09/17Ruimte in de ether voor 5
20/09/17Nieuw boek: DE DRAADLOZE
18/09/17Vereniging tegen de Kwakz
17/09/17Hoe gevaarlijk is 5G?
14/09/17Groot onderzoek naar oors
Berichten België
01/07/17Verdubbeling burn-out in
26/06/17Voorstel van resolutie vo
Berichten Internationaal
19/09/17USA: De jongeren van nu g
19/09/17USA: 5G opponents launch
18/09/17SB 649 Passes California
18/09/17''BLUNDER'' by ICNIRP's a
Ervaringen | Appellen/oproepen
18/09/17WiFi 2,4 GHz en 5 GHz; ee
18/09/17''Why I Don't Have a Mobi
14/09/173G naar 4G
Onderzoeken
08/09/17Anxiety-like behavioural
07/09/17The mere presence of your
06/09/17Maternal cell phone use i
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
19/09/17USA situatie: WOZ waarded
10/09/17Rechter: Staat moet lucht
31/08/17InPower Movement: Early r
Oproepen
19/09/17Cursus ‘Straling meten
14/09/17EHS regionale contactdage
12/09/17Petitie ''ME is geen SOLK
Folders
10/06/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Een positief ervaringsverhaal    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Een positief ervaringsverhaal
vrijdag, 21 maart 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


Bron: www.facebook.com/pages/Straling-vervuilt-de-ether/243634865678722?ref=stream .
21 maart 2014


En hoe vaak komt zo iemand met de verkeerde diagnose in de verkeerde handen terecht... Even haar zelfgeschreven verhaal delen.

Ik ben sinds kort onder behandeling met shiatsu therapie bij Marloes van Mensvoort.

De klachten waarvoor ik kwam waren slecht slapen, duizeligheid, concentratieproblemen, diverse pijnklachten, vermoeidheid en druk op mijn ogen.

Na de tweede fijne shiatsu behandeling waarin ik steeds beter kon ontspannen attendeerde mijn therapeute mij op het stralingsgevaar van draadloze apparaten in huis zoals draadloze huistelefoon, draadloze router en mobiele telefoon.

Bij ons stond de draadloze router op de slaapkamer. Realiseerde me dat ik hier nu twee jaar woon en in deze twee jaar zijn mijn klachten sinds de plaatsing van de router begonnen en versterkt.
We hebben op advies van Marloes gelijk de router verplaatst van slaapkamer naar de woonkamer en onze volgende stap zal zijn hier een tijdschakeling er tussen te zetten om de router
's nachts uit te schakelen.
We hebben nu ook onze draadloze Dect telefoon vervangen voor een vaste telefoon en mobiele telefoons worden op tijd uit gezet.

Nu drie weken later is het resultaat werkelijk verbluffend! Iedere dag voel ik dat het steeds beter gaat en de klachten nemen nog steeds meer af.
Mijn nachtrust is met de dag beter geworden en duizeligheid is totaal verdwenen net als mijn goede concentratie welke ineens wel weer werkt.
Ik schrik er wel wat van, want het is echt erg duidelijk dat het grootste deel van deze klachten met de stralingsbronnen te maken hadden..!! en hoeveel mensen realiseren zich vast niet hoeveel negatieve stralingen er door draadloze apparaten vrij komen en wat het met je gezondheid kan doen zonder dat je het weet.

Ik voel door onze veranderingen in ieder geval weer een heel stuk beter en zit eindelijk weer goed in mijn vel.
Ik ben bijzonder blij met dit advies.

Monique van Bree

Een duidelijk herkenbaar verhaal.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer