StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
10/06/17Zonnepanelen: straling va
08/06/17Informatieve voorlichting
Artikelen
23/06/17EU-hof: Vaccin kan ziekte
20/06/17Overleg ECERI en WHO o
20/06/17Here's How Dirty Electric
20/06/17Canadian Study Finds C
20/06/17Smart cities, 5G and EMF
19/06/17WiFi in Schools - The Fac
Berichten Nederland
21/06/17Schippers: 2,5 miljoen eu
20/06/17Cijfers over kanker; Inci
20/06/17Smartphone op school: str
19/06/17Voorschoten: Gemeente kom
15/06/17Epe: Verwarring over zend
Berichten België
30/05/17Kaartlezer verdwijnt, mob
24/05/17Wordt Brussel de eerste s
Berichten Internationaal
11/06/17Engeland: 2 Ripon Childre
09/06/17Phonegate: French Gove
08/06/17Engeland: A Charity Could
05/06/17USA: Sacramento e.a. toek
Ervaringen | Appellen/oproepen
16/06/17GGD ervaring
07/06/17Vrouw zoekt veilige wonin
01/06/17Elana's pantry: ''The Gre
Onderzoeken
02/06/17The Effect of RF Radiatio
27/05/17Diabetis 1: Radiation fro
27/05/17Mobile phone use and risk
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
05/06/17Wireless Devices - Minimi
03/06/17Professor Belpomme in
02/06/17Nurse with rare brain dis
Oproepen
12/06/17Lezing in Sommelsdijk (Go
10/06/17Lezing in Nijkerk over vo
19/05/17Lezing Straling en Gezond
Folders
10/04/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
09/06/17Letters From Doctors on W
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaring: Ernstige klachten na plaatsing zendmast    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaring: Ernstige klachten na plaatsing zendmast
woensdag, 12 februari 2014 - Dossier: Ervaringen burgers


10 febr. 2014

Meer klachten in de buurt.

Beste ...........,

Sinds 2010 zijn de eerste klachten ontstaan. Het begon met druk op de oren en een nare stekende pijn in het achterhoofd en het continiue horen van een vervelende zoemtoon. Na een lange weg langs allerlei medische diciplines ,wat niets opleverde, op zoek in de alternatieve geneeswijze. Ondertussen aan de gemeente gevraagd of er nieuwe bedrijven in de buurt zijn gekomen die machines of airco's hebben draaien. De gemeente stuurt me door naar de milieudienst.

Er komen steeds meer klachten bij, vooral s'nachts. Het is alsof de zoemtoon mijn biologisch systeem overneemt.
Dat geeft hele nare klachten zoals: rillend van de kou wakker worden met een enorme hoge hartslag, dan weer oververhit wakker worden met nare nachtmerries, hevige pijn in achterhoofd met druk op de ogen, misselijk met maag en darmstoornissen, pijn en kramp in de onderbenen, pijn in gewrichten en spieren en een algeheel ziek gevoel.
Toen de milieudienst ingeschakeld. Deze komt langs om een geluidsmeting te doen. Alles wat meetbaar is ligt binnen de wettelijke normen. Daarna weer een klacht bij de gemeente ingediend en deze stuurt overdag twee milieuambtenaren om een rondje in de wijk te maken. Dat levert niets op want overdag is de zoem door alle dagelijkse bijgeluiden niet goed te horen. Dan zelf maar weer op onderzoek uitgegaan en er achter gekomen dat er in de buurt een zendmast bij is geplaatst en dat mijn klachten zijn begonnen nadat de eerste zenders in de zendmast in werking zijn getreden. In de loop van de jaren is er steeds meer zendapparatuur bijgekomen waardoor de hoeveelheid straling ook is toegenomen en mijn klachten ook. Intussen hebben wij ons huis laten doormeten en alles geaard en telefoon en computer weer aan de kabel. Wifi schakelen we uit als we het niet gebruiken. Ons huis is zo stralingsarm mogelijk maar tegen de ongevraagde straling van de zendmasten kunnen we ons niet wapenen en laat de politiek het afweten.
Op dit moment zijn er meer klachten van mensen in de wijk die s'nachts last hebben van de nare zoem die ieder uur harder gaat alsof ze volop staan te stralen. Dat zijn ook de momenten waarop veel mensen wakker worden en sommige mensen ervaren ook lichamelijke klachten. Nu is de milieudienst weer ingeschakeld en verzamelt alle klachten uit deze omgeving.
Ik woon al 35 jaar in dit huis maar de laatste 4 jaar zijn heel naar. ik heb inmiddels iedere nacht veel last en voel me moe. Overdag verdwijnen de klachten langzaam en kan ik redelijk functioneren. De kwaliteit van mijn leven is behoorlijk aangetast en ik voel me rechtenloos.
Ik blijf hopen op de bewustwording dat we met deze hoge stralingsnormen een groot gezondheidsrisico lopen.

Met vriendelijke groet,
Nel Kaandorp- Smit
Heiloo

PLaatsing op StopUMTS is toegestaan.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer