StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
24/06/17ICNIRP Guidelines 1998 en
10/06/17Zonnepanelen: straling va
Artikelen
29/06/17Radiation exposure warnin
28/06/17Brain Drain: The Mere Pre
28/06/17Schimmels, bacteriën en
28/06/17How heart pacemakers can
28/06/17Hoe aluminium in vaccins
27/06/17COMPILATIE: Maatregelen v
Berichten Nederland
29/06/17‘Mogelijk sterke toenam
28/06/17Straling vooral de aanjag
27/06/17Blauhús krijt foarearst
27/06/17Radygo vraagt patent aan
21/06/17Schippers: 2,5 miljoen eu
Berichten België
26/06/17Voorstel van resolutie vo
24/06/1740 procent van acht- en n
Berichten Internationaal
28/06/17USA: ‘Health Exemption
26/06/17WHO Radiofrequency Rad
11/06/17USA: 2 Ripon Children Dia
09/06/17Phonegate: French Gove
Ervaringen | Appellen/oproepen
16/06/17GGD ervaring
07/06/17Vrouw zoekt veilige wonin
01/06/17Elana's pantry: ''The Gre
Onderzoeken
26/06/17136 Studies Showing Healt
02/06/17The Effect of RF Radiatio
27/05/17Diabetis 1: Radiation fro
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
27/06/17Arrest van Europese Hof v
05/06/17Wireless Devices - Minimi
03/06/17Professor Belpomme in
Oproepen
12/06/17Lezing in Sommelsdijk (Go
10/06/17Lezing in Nijkerk over vo
19/05/17Lezing Straling en Gezond
Folders
10/04/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
09/06/17Letters From Doctors on W
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal (noodkreet) en de rijksoverheid    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal (noodkreet) en de rijksoverheid
dinsdag, 08 oktober 2013 - Dossier: Ervaringen burgers


Ingezonden (geanonimiseerd) ervaringsverhaal dd. 27-9-2013, als klacht verstuurd naar de rijksoverheid (www.rijksoverheid.nl/ministeries/vws/contact ), met daaronder het gebruikelijke afwijzende antwoord en een nawoord. Kortom als slachtoffer word je nog steeds volledig aan je lot overgelaten.

De mail (noodkreet) van mevr. B.

Sinds jaren lopen de klachten op met de toename van de vele zendmasten en torens en wifi van buren en wifi spot in mijn wijk. De eerste jaren zware overgangsklachten, stekende prikkels over het gehele lichaam met zware hitte aanvallen, dit tot 10 a 12 keer per dag. Vanaf 2011 begon de klachten te verergeren, hittegolven door het hoofd. stekende pijn die blauwe plekjes op de huid geven. Hartritme stoornissen, brandende pijn door nek en ruggenmerg. Bij thuis komen hoge tonen in het hoofd (geen oorsuizen), hoge bloeddruk en sterk wisselende glucose. Autorijden is verschrikkelijk, overal staan de zendmasten wat als heet scherp glas door mijn hoofd gaat.
De ziekte EHS.

Deze klachten brengen grote onkosten met zich mee, met regelmaat woon ik in een caravan in een landelijk gebied weg van mijn lieve man en gezin, daar knap ik met een paar dagen weer op. Mooie glucose waarde en bloeddruk, geen hoog zout in mijn urine, mijn oren die letterlijk kapot branden genezen weer, geen hoge tonen in het hoofd, dus heerlijk slapen zonder stroomsensaties door het lichaam en geen hartritmestoornissen. Geen buren met wifi en wifispot en de ringstralingen van hun dect telefoons en mobiels om mijn heen. Mijn gevoeligheid is in de loop der jaren zo opgelopen dat ik geen mobiel in mijn nabijheid kan verdragen. Leef ook zeer geïsoleerd, mijn veilige gezellige thuis heb ik niet meer. Ga ook elke dag een poos uit huis naar een groot recreatiegebied om daar een poos te zitten. Daar heb ik geen hoge tonen en brandpijnen in mijn hoofd. Thuis moet ik wel 20 tot 25 keer naar het toilet, enorme dorst. Urine en bloedtesten hebben het verschil uitgewezen; thuis of weg van de zendmasten en wifispot.

Waar kunnen wij terecht met onze klachten? Waar vinden wij hulp, ook voor de velen onkosten die wij moeten maken om af ten toe gezond te kunnen leven. informatie en lotgenoten: www.stichtingehs.nl /www.beperkdestraling.org. www.stopumts.nl
Noorwegen en Zweden hebben wel al de wifi uit scholen, winkels en treinen gehaald.

Ik kan niet meer op visite bij mensen die wifi en mobiele telefoons hebben met internet. In onze twee blokken al 4 mensen met zware tia's. Vele mensen heb ik gesproken die dergelijke klachten hebben waar een huisarts niets mee kan. Ik leg de verantwoording bij de regering neer. Het is jullie taak om via postbus 50 de mensen te attenderen op de gezondheidsrisico van de Dect telefoons, daar deze constante zware straling afgeeft die ook de buren bereiken, draadloos internet en wifispot.

Wifi en hotspots van Ziggo zouden verboden moeten worden. Die geven een grote stralingsbelasting in de grote flats die rondom mijn wijk staan. Wat doet de overheid voor mensen met deze overgevoeligheid, EHS?
De overheid heeft velen miljarden ontvangen voor de velen zendmasten maar wie helpt ons nu met onze klachten en onkosten.

De klachten van brandende scherpende pijn in het hoofd en ruggenmerg, de torenhoge bloeddruk zal waarschijnlijk mijn doodsoorzaak worden maar wordt door de onwetendheid van artsen niet gerelateerd aan de straling die ongevraagd onze woning binnenkomt. Mijn man heeft al jaren last van jeuk over zijn lichaam en kloppende hitte sensaties door het hoofd. Ook veel ongecontroleerde spiertrekkingen tijdens mijn slaap. Help ons overheid, Help ons!

Het antwoord van de overheid met ontkenning en het advies contact op te nemen met de GGD

Uw kenmerk is E368436

Geachte mevrouw B.,

Hieronder volgt een reactie op uw e-mail, waarin u uw situatie en lichamelijke klachten omschrijft die u oploopt door straling van zendmasten, Wi-Fi spots en mobiele telefoons. U houdt de overheid hiervoor verantwoordelijk en vraagt de overheid hierbij ook om hulp.

Sommige mensen vermoeden dat de elektromagnetische velden van antennes de oorzaak zijn van hun hoofdpijn of andere (lichamelijke) klachten. Uit onderzoek is niet gebleken dat elektromagnetische velden zulke klachten veroorzaken. Dat betekent niet dat de gezondheidsklachten niet bestaan of dat ze 'wel mee vallen'. Het betekent wel dat deze waarschijnlijk niet worden veroorzaakt door elektromagnetische velden van antennes en hoogspanningslijnen.

De Gezondheidsraad en het Kennisplatform ElektroMagnetische Velden volgen de onderzoeken naar elektromagnetische velden en gezondheid. Dat doen zij namens de overheid. Onderstaand vindt u de links naar de websites.
www.gezondheidsraad.nl/
www.kennisplatform.nl/Homepage.aspx

Wij adviseren u om contact op te nemen met de GGD. Onderstaand vindt u een link waar u de GGD locatie bij u in de regio kunt opzoeken.
www.ggd.nl/contact/bij-u-in-de-buurt/

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
S.
Publieksvoorlichter Informatie Rijksoverheid

Wij horen graag van u of u tevreden bent over onze dienstverlening. Via onderstaande link kunt u meewerken aan het burgertevredenheidsonderzoek van Informatie Rijksoverheid.
www2.surveyworld.net/sw/surveys/part.asp?S=20829&Anonymous=1&L=2&R=0&CF=E368436&H=DFF3A3A9B9927C0F9388F5884512C25E5CDF267B
Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog een vraag hebben of heeft u een andere vraag over de algemene wet- en regelgeving, dan kunt u hiervoor het contactformulier op onze website via onderstaande link gebruiken.
www.rijksoverheid.nl

Commentaar StopUMTS: Je wordt met een kluitje in het riet gestuurd en dan durven ze nog te vragen of je tevreden bent ook, de ‘bloody limit’

Tot Slot nog een naschrift van mevr. B.

Zie mijn brief aan rijksoverheid en lees hierboven de mail van rijksoverheid aan mij toegezonden.

Ondanks de velen klachten van mensen op www.stopumts.nl en andere sites maken zij zich er makkelijk van af.
Let vooral op het woordje “waarschijnlijk” in hun mail.

Zeer wanhopig, de gevoeligheid voor EMV en zendmasten wordt alleen maar erger.

Leef heel geïsoleerd in een caravan want ik kan maar een paar dagen thuis zijn om daarna weer, alhoewel auto rijden verschrikkelijk voor mij is met al die velen zendmasten langst de weg, terug te gaan naar het landelijke gebied aan de IJssel ver weg van mijn lieve man, gezin en lieve kleindochter. Alphen aan den Rijn naar Terwolde.

Na 1 dag thuis zit ik al redelijk onder de kleine bloeduitstortingen door de harde prikkels. Mijn hoofd knarst en knerp en mijn nekpijnen met plotselinge hevige steken is verschrikkelijk. Soms is het knarsen in mijn hoofd zo hard dat mijn man het kan horen.

Waar stop het,…waarom ligt het niveau sterkte in Nederland zo hoog vergeleken met Oostenrijk

Deze ziekte ,EMV, EHS, zal velen mensen drijven tot zelfdoding, er valt niet mee te leven.

Radeloos en wanhopig, pijnen zijn niet te dragen;

B.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer