StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
23/10/17Beschermen tegen de ra
12/10/17Meetspecialisten, meet
Artikelen
21/10/17Radiostoringen door LE
21/10/17De reguliere geneeskunde
19/10/17Dramatische afname aantal
17/10/17The 5G network; What You
14/10/17Do You Really Believe You
11/10/17Elektriciteit en elekt
Berichten Nederland
19/10/17Bilthovenaren doen beroep
19/10/17Nieuw, veiliger antennebe
17/10/17Lek in wifi: Miljoenen ap
13/10/17Aantal antenne-installati
12/10/17Aantal verkeersongevallen
Berichten België
12/10/17Vlaamse regering trekt vi
04/10/17Brussel: 5,2 miljard euro
Berichten Internationaal
21/10/17USA: Zendmast in de fik e
20/10/17De Zwitserse pers over vo
16/10/17Frankrijk: Press relea
16/10/17SB 649 has been vetoed!!
Ervaringen | Appellen/oproepen
20/10/17Electrosensitivity: is te
09/10/17Boek met ervaringsverhale
24/09/17Lichaamspanning en ele
Onderzoeken
23/10/17Tinnitus en productie van
20/10/17Autisme ontwikkelt zich l
20/10/17Mogelijke effecten van el
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
19/10/17The precautionary princip
11/10/17Telekom warns of (its own
06/10/17Anwalt für Mobilfunkopfe
Oproepen
29/11/17Raadsmarkt ZENDMASTEN &
11/11/17Cursus ‘Straling meten
14/10/17Tip de Volkskrant
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal met commentaar en meetwaarden    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal met commentaar en meetwaarden
vrijdag, 07 juni 2013 - Dossier: Ervaringen burgers


7 juni 2013

Naar aanleiding van dit artikel:
Artikelen/7493/gezondheidsraad_geen_duidelijk_bewijs_voor_verband_tussen_hersentumoren_en_langjarig_mobiel_bellen . :

Waar de Nederlandse gezondheidsraad eens werk van moet maken is dit:

Wij worden vandaag de dag stiekem aan van alles blootgesteld zonder te beseffen wat dat met ons doet.
Er zou eens moeten worden gesproken met goede woonbiologen om in kaart te brengen wat er zoals speelt.
Iedereen heeft het over zijn eigen product wat net aan de maximale grens van beïnvloeden leunt.
Maar waar niet of nauwelijks naar gekeken wordt is wat de gemiddelde Nederlander in huis heeft.
Wat voor meerwaarden zou dat hebben voor veel Nederlanders.

Neem nu mijzelf. Ik schijn dus extra overgevoelig te zijn voor gepulste
elektromagnetische velden.
Het medische systeem in Nederland weet van toeten of blazen!
Dus kunnen zei mij niet verklaren wat de oorzaak hiervan is.
Tussen mijn oren zit het in ieder geval niet. (DSM IV 100)

Bij onderzoeken is gezien dat mijn bloed sterk reageert op deze radio golven. Al na 6 minuten. Na 30 minuten ziet dat eruit als van iemand met kanker onder de leden.

Ik ben er omdat je er met het medische systeem niet uitkomt zelf aan de gang gegaan. En gelukkig heb ik verstand van radiogolven en electronica.
En heb mijn woning verbouwd met als gevolg een stralingsreductie van 1000 tot 1600 uW/m2 naar 0,4 uW/m2 in mijn slaapkamer.
En van 1000 tot 1600 uW/m2 naar 0,7 in de rest van mijn woning.

Daarvoor was ik niet in staat te werken. Nu doe ik dat na deze renovatie van de woning (2006) sinds 2010 weer. Eerst aantal uren per dag. En nu weer volledig. En soms wel 60 uren in de week.

Ik noem voor de verbouwing Fase A en na de verbouwing fase B
Ik kom heel veel mensen tegen in Nederland die in fase A rond lopen en zich geen raad meer weten.
Want met het medische systeem die hier niets van begrijpt komen ze er niet uit.
Terwijl het probleem zo simpel is, en de oplossing nog simpeler.

Dit is de schuld van de Nederlandse gezondheidsraad.

Daar zitten mensen die het moeten weten, en de Nederlandse bevolking CQ regering moeten voorlichten.

Zoniet! Moeten deze mensen die zelf een bedrijf hebben in de telecom sector opstappen.
En moeten er neutrale mensen voor in de plaats komen.

Vriendelijke groeten,
naam bij de redactie bekend


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer