StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
24/05/17Meetspecialisten, meet
14/05/17Belpomme: website van ...
Artikelen
24/05/17Interview Monique Beerlag
23/05/17Electromagnetic Hypersens
23/05/17Children and EHS (Jolie t
23/05/17How Cellphones Can Cause
21/05/17Mobile phones : Are th
20/05/17Vaccinated vs. Unvaccinat
Berichten Nederland
24/05/17Energie besparen wordt ma
23/05/17Piek in melding asbestsla
22/05/17Lezing over gevaren bij d
19/05/17Amsterdam: Bewoners Rozen
19/05/17Utrecht: Motie Zendmas
Berichten België
24/05/17Wordt Brussel de eerste s
06/04/17Overgevoelig aan straling
Berichten Internationaal
24/05/17Slimme meter ellende in E
13/05/17Australie: Slimme meters
08/05/17USA: CA Senate SB-649 Apr
30/04/17Wi-fi OFF Switches Instal
Ervaringen | Appellen/oproepen
17/05/17Being Electrosensitive (i
28/04/17Zoektocht van een elektro
07/04/17Eight-Year-Old Second Gra
Onderzoeken
21/05/17How Wireless Technologies
17/05/17Increasing levels of sali
13/05/17Mobile phone use and glio
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
30/04/17Belasting advies: afscher
27/04/17Another Italian brain tum
21/04/17Italian court rules mobil
Oproepen
12/06/17Lezing in Sommelsdijk (Go
19/05/17Lezing Straling en Gezond
09/05/17Lezing in Epe (Gelderland
Folders
10/04/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
21/05/17Brief naar de Koning
21/05/17Brief naar de Fractievoor
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal met commentaar en meetwaarden    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal met commentaar en meetwaarden
vrijdag, 07 juni 2013 - Dossier: Ervaringen burgers


7 juni 2013

Naar aanleiding van dit artikel:
Artikelen/7493/gezondheidsraad_geen_duidelijk_bewijs_voor_verband_tussen_hersentumoren_en_langjarig_mobiel_bellen . :

Waar de Nederlandse gezondheidsraad eens werk van moet maken is dit:

Wij worden vandaag de dag stiekem aan van alles blootgesteld zonder te beseffen wat dat met ons doet.
Er zou eens moeten worden gesproken met goede woonbiologen om in kaart te brengen wat er zoals speelt.
Iedereen heeft het over zijn eigen product wat net aan de maximale grens van beïnvloeden leunt.
Maar waar niet of nauwelijks naar gekeken wordt is wat de gemiddelde Nederlander in huis heeft.
Wat voor meerwaarden zou dat hebben voor veel Nederlanders.

Neem nu mijzelf. Ik schijn dus extra overgevoelig te zijn voor gepulste
elektromagnetische velden.
Het medische systeem in Nederland weet van toeten of blazen!
Dus kunnen zei mij niet verklaren wat de oorzaak hiervan is.
Tussen mijn oren zit het in ieder geval niet. (DSM IV 100)

Bij onderzoeken is gezien dat mijn bloed sterk reageert op deze radio golven. Al na 6 minuten. Na 30 minuten ziet dat eruit als van iemand met kanker onder de leden.

Ik ben er omdat je er met het medische systeem niet uitkomt zelf aan de gang gegaan. En gelukkig heb ik verstand van radiogolven en electronica.
En heb mijn woning verbouwd met als gevolg een stralingsreductie van 1000 tot 1600 uW/m2 naar 0,4 uW/m2 in mijn slaapkamer.
En van 1000 tot 1600 uW/m2 naar 0,7 in de rest van mijn woning.

Daarvoor was ik niet in staat te werken. Nu doe ik dat na deze renovatie van de woning (2006) sinds 2010 weer. Eerst aantal uren per dag. En nu weer volledig. En soms wel 60 uren in de week.

Ik noem voor de verbouwing Fase A en na de verbouwing fase B
Ik kom heel veel mensen tegen in Nederland die in fase A rond lopen en zich geen raad meer weten.
Want met het medische systeem die hier niets van begrijpt komen ze er niet uit.
Terwijl het probleem zo simpel is, en de oplossing nog simpeler.

Dit is de schuld van de Nederlandse gezondheidsraad.

Daar zitten mensen die het moeten weten, en de Nederlandse bevolking CQ regering moeten voorlichten.

Zoniet! Moeten deze mensen die zelf een bedrijf hebben in de telecom sector opstappen.
En moeten er neutrale mensen voor in de plaats komen.

Vriendelijke groeten,
naam bij de redactie bekend


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer