StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
20/03/17Meetspecialisten, meet
16/03/17Plaatsing zendmasten en g
Artikelen
24/03/17Video over de gevaren van
24/03/17Voordracht Hugo Schooneve
23/03/17COMPILATIE: Maatregelen v
23/03/17Google Glass Alert: Po
20/03/17Profitability Versus Publ
20/03/17LED streetlights save cit
Berichten Nederland
22/03/17SOLK: bericht op facebook
17/03/17Milieuklachten (zendmast,
17/03/17Aantal antenne-installati
15/03/17Blauwhuis: Dorpsbewoners
14/03/17KPN: veiligheidsdiensten
Berichten België
18/03/17Proximus lanceert 4,5G in
09/02/17Lezing: Elektrosmog - De
Berichten Internationaal
23/03/17USA: Massachusetts Cel
23/03/17USA: Seventeen Ohio Ci
23/03/17Filipijnen: Community res
22/03/17Bangladesh: A mobile t
Ervaringen | Appellen/oproepen
19/03/17Hong Kong residents urge
06/03/17Mother Warns Women Not to
02/03/17Slimme meter verwijder
Onderzoeken
24/03/17Combined biological and h
20/03/17High radiofrequency radia
20/03/17Evaluation of Mobile P
Veel gestelde vragen
23/07/16Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
05/03/17'Staat moet verantwoordel
28/02/17USA: Judge Rules Californ
28/01/17Oostenrijk: Een burgemees
Oproepen
08/04/17CURSUS: Straling meten
27/03/17Lezing over Kanker in Haa
13/03/17Heeg (Friesland) : Uitnod
Folders
21/02/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
05/03/17Mail naar ''kunnenweprate
05/03/17Brief aan de gemeente Epe
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Hoogfrequent specialist bij de technische dienst van de omroep vertelt over zijn ervaringen.    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Hoogfrequent specialist bij de technische dienst van de omroep vertelt over zijn ervaringen.
woensdag, 04 april 2012 - Dossier: Ervaringen burgers


De redactie van Stopumts ontving op 4 april 2012 onderstaande brief van een voormalig hoogfrequent specialist bij de technische dienst van de omroep in Hilversum. De brief is zo interessant omdat uit onverdachte bron waarnemingen blijken die Dr. Erwin Schliephake in 1929 ook al waarnam bij enkele van zijn medewerkers:

Waarom ik Stopumts altijd lees en welke ervaringen ik heb met hoogfrequent?

Ik ben bijna 9 jaar gepensioneerd en heb geruime tijd gewerkt als
hoogfrequent specialist bij de technische dienst van de omroep in Hilversum.

Op mijn werk werd door een collega wel eens analoog zenders van 10 tot 100
Watt met er naast de antenne getest en gemeten.( de frequentie lag tussen
de 40 en 300 Mhz).
Ik kon daar niet tegen, voelde me onprettig worden en een paar kamers
verder op, was het onprettige gevoel weer weg.
Als ik dit werk moest doen dan zorgde ik dat de buitenantenne of een dummy
aan de zender zat en dan voelde ik niets.

Het digitale tijdperk voor zenders heb ik niet meegemaakt, omdat ik het
bedrijf eerder verlaten heb via een sociaal plan vanwege een reorganisatie.
Wel blijf ik veel belangstelling houden voor het hoogfrequent gebeuren.

Later toen de dect-telefoons op de markt kwamen, heb ik ook zo'n telefoon
gekocht, niet wetende hoe die telefoon werkte. Het basisstation stond naast bank, waar ik veel zat. Na een tijdje viel me op, dat ik het niet prettig vond om naast het
basisstation te zitten.

Ik ben me gaan verdiepen in de werking van de dect-telefoon en toen werd me
duidelijk, dat er een constant hoogfrequent pulserend veld was rondom het
basisstation, dag en nacht. Daar zat ik dus in en vandaar het onprettig gevoel.
Ik heb de dect-telefoon de deur uit gedaan en daarvoor in de plaats een analoge looptelefoon gekocht.

Mijn mobieltje staat altijd uit, heb ik alleen voor noodgevallen. Internetten doe ik bedraad. Ik heb een meetkastje, dat ik de straling kan meten en zolang in huis 1 tot 3 groene ledjes branden vind ik het prima. Soms branden ook de rode ledjes, maar dat is binnen een halve meter van de muren van de buren, daar heb ik geen last van.

Ik maak me wel zorgen, als ik gedwongen word tot het nemen van een slimme meter. Nu is het nog niet zover, maar het moment dat elk huis hiermee uitgerust wordt, komt wel dichterbij.


(Naam en adres bekend bij de redactie van Stopumts)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer