StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
17/05/18Slimme meter: overheidsre
02/05/18Wet kwaliteit, klachten e
Artikelen
19/05/18Planetary Emergency
15/05/18Pall letter to California
14/05/185G - Advantages - Disadva
13/05/18Shocking analysis of bloo
09/05/185G Radiation Dangers –
07/05/18The rapid rise of Autism
Berichten Nederland
17/05/18Slimme meter: Energie bes
17/05/18LTE in april goed voor 39
16/05/18Explosieve toename van kl
16/05/1833 meter hoge zendmast in
16/05/185G komt er aan, maar wann
Berichten België
10/05/18Persbericht: Parlementsle
03/05/18Wallonië ziet af van gro
Berichten Internationaal
18/05/18Geschiedenis van de ontwi
11/05/18Cyprus: Derde video om de
05/05/18COMPILATION of measures t
02/05/18Duitsland: Erstes Handyve
Ervaringen | Appellen/oproepen
29/04/18Huismeting bij een famili
25/04/185 GHz WiFi en hoofdpijn:
23/04/18Nuenenaren massaal ziek d
Onderzoeken
19/05/18The Effect of the Mret Wa
10/05/18Mathematical Structure fo
10/05/18Exposure of Insects to Ra
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
15/05/18Brit dad sues Nokia for u
02/03/18Formal Complaint to the E
26/02/185G From Space & Santa Fe
Oproepen
24/05/18Lezing in Westerhoven: Sm
25/04/18Workshop: EHS en omgaan m
19/04/18Lezing: Smartphones, WiFi
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
04/05/18Ingezonden brief (mail) n
29/04/18Mail naar: het kerkbestuu
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Hoogfrequent specialist bij de technische dienst van de omroep vertelt over zijn ervaringen.    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Hoogfrequent specialist bij de technische dienst van de omroep vertelt over zijn ervaringen.
woensdag, 04 april 2012 - Dossier: Ervaringen burgers


De redactie van Stopumts ontving op 4 april 2012 onderstaande brief van een voormalig hoogfrequent specialist bij de technische dienst van de omroep in Hilversum. De brief is zo interessant omdat uit onverdachte bron waarnemingen blijken die Dr. Erwin Schliephake in 1929 ook al waarnam bij enkele van zijn medewerkers:

Waarom ik Stopumts altijd lees en welke ervaringen ik heb met hoogfrequent?

Ik ben bijna 9 jaar gepensioneerd en heb geruime tijd gewerkt als
hoogfrequent specialist bij de technische dienst van de omroep in Hilversum.

Op mijn werk werd door een collega wel eens analoog zenders van 10 tot 100
Watt met er naast de antenne getest en gemeten.( de frequentie lag tussen
de 40 en 300 Mhz).
Ik kon daar niet tegen, voelde me onprettig worden en een paar kamers
verder op, was het onprettige gevoel weer weg.
Als ik dit werk moest doen dan zorgde ik dat de buitenantenne of een dummy
aan de zender zat en dan voelde ik niets.

Het digitale tijdperk voor zenders heb ik niet meegemaakt, omdat ik het
bedrijf eerder verlaten heb via een sociaal plan vanwege een reorganisatie.
Wel blijf ik veel belangstelling houden voor het hoogfrequent gebeuren.

Later toen de dect-telefoons op de markt kwamen, heb ik ook zo'n telefoon
gekocht, niet wetende hoe die telefoon werkte. Het basisstation stond naast bank, waar ik veel zat. Na een tijdje viel me op, dat ik het niet prettig vond om naast het
basisstation te zitten.

Ik ben me gaan verdiepen in de werking van de dect-telefoon en toen werd me
duidelijk, dat er een constant hoogfrequent pulserend veld was rondom het
basisstation, dag en nacht. Daar zat ik dus in en vandaar het onprettig gevoel.
Ik heb de dect-telefoon de deur uit gedaan en daarvoor in de plaats een analoge looptelefoon gekocht.

Mijn mobieltje staat altijd uit, heb ik alleen voor noodgevallen. Internetten doe ik bedraad. Ik heb een meetkastje, dat ik de straling kan meten en zolang in huis 1 tot 3 groene ledjes branden vind ik het prima. Soms branden ook de rode ledjes, maar dat is binnen een halve meter van de muren van de buren, daar heb ik geen last van.

Ik maak me wel zorgen, als ik gedwongen word tot het nemen van een slimme meter. Nu is het nog niet zover, maar het moment dat elk huis hiermee uitgerust wordt, komt wel dichterbij.


(Naam en adres bekend bij de redactie van Stopumts)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer