StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
05/02/18Voorlichting voor wie nie
23/01/18Meetspecialisten, afsc
Artikelen
21/02/18Noppies introduceert tege
18/02/18Can Cell Tower Radiation
14/02/18Vaccins: een veiligheidsv
11/02/18Autisme: New CDC Statisti
09/02/18De Volkskrant: Leven met
08/02/18Skepsis en de Vereniging
Berichten Nederland
16/02/18Blogs Hugo Schooneveld (v
15/02/18Mogelijk toch 5G-netwerk
15/02/185G: Nederlandse overheid
09/02/18Haarlemmers stappen naar
06/02/18Foto's: Ziek van Straling
Berichten België
14/02/18Stralingsoverlast door ze
13/02/18Strenge stralingsnormen b
Berichten Internationaal
21/02/18Engeland: smart meters -
17/02/1818 child smart watches fa
16/02/18Duitsland: Tewlekom - waa
15/02/18USA: SpaceX mag van FCC-v
Ervaringen | Appellen/oproepen
09/02/18Burostoel met smart activ
15/01/18Ziekmakende ervaringen me
12/01/18Soms is tinnitus geen tin
Onderzoeken
21/02/18Elektromagnetische velden
21/02/18New Large Animal Study, L
15/02/18Effects of electromagneti
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
23/01/18Reeks publicaties op juri
23/01/18Juridisch advies en begel
19/01/18Afspraken voor beterere t
Oproepen
21/03/18Gratis informatiebijeenko
17/03/18Cursus straling meten voo
03/03/18Lezing: Wat doen elektrom
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
20/02/18Voorbeeldbrief Gemeentera
11/02/18Open brief aan KPN na ond
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.
donderdag, 25 november 2010 - Dossier: Ervaringen burgers


Een ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.

Na een paar dagen, even bijtanken in de Achterhoek, op weg naar huis nog even langs onze dochter, schoonzoon en kleinkinderen..
Opa was die dag jarig en dat wilde we vieren met kinderen en kleinkinderen, die mooie tekeningen hadden gemaakt voor opa.
Normaal kunnen we daar een paar uurtjes vertoeven.

Maar deze keer bij binnenkomst voelde oma al dat het niet goed voelde. Eerst maar even zitten, kan ook van de autorit zijn. Maar het gevoel bleef.
Bij beide buren is er afgelopen weken een kindje geboren. Van te voren buren al ingelicht over gevaar van Dect babyfoon door onze dochter. Gewezen op stralingsarme babyfoons.

Toch maar een telefoontje naar de buren of de Dect babyfoon misschien aan staat.
Nee, wij hebben m uit was het antwoord, maar misschien de andere kant?
Eerst maar naar boven met de detector en ja hoor, bij het hoofdeind van de slaapplaats van kleine Bas van 3 jaar kwam de Dect babyfoon loeihard naar binnen.
Gebeld met de buurvrouw en ze heeft m voor ons uitgezet.

De afgelopen weken kroop kleine Bas van 3 jaar steeds bij papa en mama in bed.
Het werd voor ons op dat moment wel duidelijk waarom.
Toen we aan Bas vroegen, waarom ga je niet in je eigen bed slapen? Zei hij:
Ik heb steeds pringels in mijn hoofd als ik daar lig.
Opa, oma, dochter en schoonzoon keken elkaar aan.

Als je leest over een volwassen man in het ervaringsverhaal van 19/11 met prikkelingen in zijn hoofd. Wat knap van een 3-jarig kind wat niets weet van deze materie, maar toch zo feilloos kan aangeven pringels in mijn hoofd.
Wij weten inmiddels wat de effecten en gevolgen zijn.
Waarom wordt zon jong gezinnetje niet gewezen op de gevaren van een o.a Dect babyfoon.Waarom doet de overheid hier toch niets aan.

Kleine Bas kan nog weglopen naar een andere kamer, wat overigens niet voldoende is, maar zon klein kindje ligt en kan niets doen.
Je kan praten als Brugman maar heel veel mensen staan nog niet open voor dit probleem.

(Naam en emailadres bekend bij de redactie van Stopumts)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer