StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
20/03/17Meetspecialisten, meet
16/03/17Plaatsing zendmasten en g
Artikelen
25/03/17De slimme meter als spion
24/03/17Video over de gevaren van
24/03/17Voordracht Hugo Schooneve
23/03/17COMPILATIE: Maatregelen v
23/03/17Google Glass Alert: Po
20/03/17Profitability Versus Publ
Berichten Nederland
28/03/17Overijssel: Leegstaande b
27/03/17Bilthoven: Hoorzitting ze
26/03/17‘12.000 doden, we moete
26/03/17Maurice de Hond stapt noo
22/03/17SOLK: bericht op facebook
Berichten België
18/03/17Proximus lanceert 4,5G in
09/02/17Lezing: Elektrosmog - De
Berichten Internationaal
23/03/17USA: Massachusetts Cel
23/03/17USA: Seventeen Ohio Ci
23/03/17Filipijnen: Community res
22/03/17Bangladesh: A mobile t
Ervaringen | Appellen/oproepen
19/03/17Hong Kong residents urge
06/03/17Mother Warns Women Not to
02/03/17Slimme meter verwijder
Onderzoeken
24/03/17Combined biological and h
20/03/17High radiofrequency radia
20/03/17Evaluation of Mobile P
Veel gestelde vragen
23/07/16Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
05/03/17'Staat moet verantwoordel
28/02/17USA: Judge Rules Californ
28/01/17Oostenrijk: Een burgemees
Oproepen
22/04/17Stichting EHS: Landelijke
08/04/17CURSUS: Straling meten
27/03/17Lezing over Kanker in Haa
Folders
21/02/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
05/03/17Mail naar ''kunnenweprate
05/03/17Brief aan de gemeente Epe
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.
donderdag, 25 november 2010 - Dossier: Ervaringen burgers


Een ervaringsverhaal van een opa en oma, beide elektrogevoelig.

Na een paar dagen, even bijtanken in de Achterhoek, op weg naar huis nog even langs onze dochter, schoonzoon en kleinkinderen..
Opa was die dag jarig en dat wilde we vieren met kinderen en kleinkinderen, die mooie tekeningen hadden gemaakt voor opa.
Normaal kunnen we daar een paar uurtjes vertoeven.

Maar deze keer bij binnenkomst voelde oma al dat het niet goed voelde. Eerst maar even zitten, kan ook van de autorit zijn. Maar het gevoel bleef.
Bij beide buren is er afgelopen weken een kindje geboren. Van te voren buren al ingelicht over gevaar van Dect babyfoon door onze dochter. Gewezen op stralingsarme babyfoons.

Toch maar een telefoontje naar de buren of de Dect babyfoon misschien aan staat.
Nee, wij hebben m uit was het antwoord, maar misschien de andere kant?
Eerst maar naar boven met de detector en ja hoor, bij het hoofdeind van de slaapplaats van kleine Bas van 3 jaar kwam de Dect babyfoon loeihard naar binnen.
Gebeld met de buurvrouw en ze heeft m voor ons uitgezet.

De afgelopen weken kroop kleine Bas van 3 jaar steeds bij papa en mama in bed.
Het werd voor ons op dat moment wel duidelijk waarom.
Toen we aan Bas vroegen, waarom ga je niet in je eigen bed slapen? Zei hij:
Ik heb steeds pringels in mijn hoofd als ik daar lig.
Opa, oma, dochter en schoonzoon keken elkaar aan.

Als je leest over een volwassen man in het ervaringsverhaal van 19/11 met prikkelingen in zijn hoofd. Wat knap van een 3-jarig kind wat niets weet van deze materie, maar toch zo feilloos kan aangeven pringels in mijn hoofd.
Wij weten inmiddels wat de effecten en gevolgen zijn.
Waarom wordt zon jong gezinnetje niet gewezen op de gevaren van een o.a Dect babyfoon.Waarom doet de overheid hier toch niets aan.

Kleine Bas kan nog weglopen naar een andere kamer, wat overigens niet voldoende is, maar zon klein kindje ligt en kan niets doen.
Je kan praten als Brugman maar heel veel mensen staan nog niet open voor dit probleem.

(Naam en emailadres bekend bij de redactie van Stopumts)


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer