StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
24/06/17ICNIRP Guidelines 1998 en
10/06/17Zonnepanelen: straling va
Artikelen
28/06/17Brain Drain: The Mere Pre
28/06/17Schimmels, bacteriën en
28/06/17How heart pacemakers can
28/06/17Hoe aluminium in vaccins
27/06/17COMPILATIE: Maatregelen v
27/06/1710 redenen om je iPhone w
Berichten Nederland
28/06/17Straling vooral de aanjag
27/06/17Blauhús krijt foarearst
27/06/17Radygo vraagt patent aan
21/06/17Schippers: 2,5 miljoen eu
20/06/17Cijfers over kanker; Inci
Berichten België
26/06/17Voorstel van resolutie vo
24/06/1740 procent van acht- en n
Berichten Internationaal
28/06/17USA: ‘Health Exemption
26/06/17WHO Radiofrequency Rad
11/06/17USA: 2 Ripon Children Dia
09/06/17Phonegate: French Gove
Ervaringen | Appellen/oproepen
16/06/17GGD ervaring
07/06/17Vrouw zoekt veilige wonin
01/06/17Elana's pantry: ''The Gre
Onderzoeken
26/06/17136 Studies Showing Healt
02/06/17The Effect of RF Radiatio
27/05/17Diabetis 1: Radiation fro
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
27/06/17Arrest van Europese Hof v
05/06/17Wireless Devices - Minimi
03/06/17Professor Belpomme in
Oproepen
12/06/17Lezing in Sommelsdijk (Go
10/06/17Lezing in Nijkerk over vo
19/05/17Lezing Straling en Gezond
Folders
10/04/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
09/06/17Letters From Doctors on W
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Amsterdam: Ervaringen van een studente aan de Hogeschool van Amsterdam    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Amsterdam: Ervaringen van een studente aan de Hogeschool van Amsterdam
dinsdag, 09 maart 2010 - Dossier: Ervaringen burgers


Door de toenemende stralingsbelasting op scholen hebben veel studenten die gevoelig zijn voor elektromagnetische velden de grootste moeite om hun studie te voltooien. Vaak weten ze zelf niet waardoor hun problemen ontstaan. Een studente die zich wel bewust is van de negatieve invloed die straling op haar heeft blogt daarover op haar web-log:

Bron: www.ziekmakendestraling.web-log.nl 9 maart 2010

Straling in de hogeschool van Amsterdam, en op de Nieuwmarkt

Nadat ik me wel redelijk goed voelde in de zomer en verhuisd was naar een normale woning, meldde ik me aan voor een studie bij de hogeschool van Amsterdam in de Wiboutstraat.

Bij aankomst op school was ik moe, dacht dat het door de hectiek in het verkeer was. In het gebouw kreeg ik last van de spaarlampen in de gangen. In de klas werd ik misselijk van de mobieltjes en de Monitor en dus zonderde ik me af achter in de klas.

De kantine kon ik al helemaal niet in en na een paar uur in die school te zijn geweest, was ik blij eruit te kunnen. Wat me toen nog niet opgevallen was, waren de batterij masten rondom het gebouw.

2 weken later, nadat ik eerst bij de stort in Hillegom iets moest wegbrengen, voelde ik me heel erg slecht daar wegkomen. De entree op de school werd miserabel, waardoor ik na 5 minuten de klas verliet en een gesprek met de schoolleiding aanvroeg en begon over de hoeveelheid straling in en rondom het gebouw en de aanwezigheid van al die mobieltjes in de klas.

Alsof ik van een andere planeet kwam, stond de dame met glazige ogen te kijken en zou me afmelden.

Een week later ging ik met een vriendin, die ook steeds meer last van straling heeft gekregen naar Amsterdam. Zij kwam met de trein en ik haalde haar op. Tijdens het wachten op het Amstelstation zocht ik een plekje waar ik het minste last zou hebben van straling.

ik had fietsen meegenomen en met de fiets reden we door de stad richting centrum. We reden langs mijn school de Hogeschool van Amsterdam in de Wiboutstraat en na een grondige inspectie zag ik hoeveel masten er stonden.

Lees verder op:
www.ziekmakendestraling.web-log.nl .

Op dezelfde weblog ook ervaringen met spaarlampen; interessant als het niet zo droevig zou zijn.
Het illustreert in ieder geval de onmogelijke positie waarin electrogevoeligen in deze maatschappij terecht kunnen komen.



Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer