StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
08/12/17Plugable Ethernet For Tab
06/11/17Beschermen tegen de ra
Artikelen
08/12/17Guiding hands; een goed v
08/12/17Guest Blog “Phonegate:
07/12/17Dr. Mercola Interviews Dr
03/12/17Beyond the hype, the haza
02/12/17COMPILATIE: Maatregelen v
02/12/17400% increase in risk of
Berichten Nederland
11/12/17Inloop avond morgen (dins
09/12/17Kamervragen over EMV en e
08/12/17Enschede wil proeftuin zi
07/12/17Gezondheidsraad: Bij mobi
04/12/17Onrust in Haarlo door zen
Berichten België
01/12/17Belgische campus krijgt b
14/11/17Hoe gezond of ongezond is
Berichten Internationaal
11/12/17Frankrijk verbiedt mobiel
04/12/17Massachusetts State House
03/12/17Samsung Heeft Test Met 5G
02/12/17COMPILATION of measures t
Ervaringen | Appellen/oproepen
06/12/17A young man and his rathe
05/12/17Ziek door wifi-straling:
03/12/17Killer Beam 2
Onderzoeken
08/12/17Study Shows Dramatic Diff
07/12/17CELL TOWERS & ANTENNAS—
03/12/17Disturbing Honeybees’ B
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
08/11/17InPower Movement: Early r
19/10/17The precautionary princip
11/10/17Telekom warns of (its own
Oproepen
29/11/17Raadsmarkt ZENDMASTEN &
11/11/17Cursus ‘Straling meten
29/10/17Petitie: Geen uitbreiding
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Amsterdam: Ervaringen van een studente aan de Hogeschool van Amsterdam    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Amsterdam: Ervaringen van een studente aan de Hogeschool van Amsterdam
dinsdag, 09 maart 2010 - Dossier: Ervaringen burgers


Door de toenemende stralingsbelasting op scholen hebben veel studenten die gevoelig zijn voor elektromagnetische velden de grootste moeite om hun studie te voltooien. Vaak weten ze zelf niet waardoor hun problemen ontstaan. Een studente die zich wel bewust is van de negatieve invloed die straling op haar heeft blogt daarover op haar web-log:

Bron: www.ziekmakendestraling.web-log.nl 9 maart 2010

Straling in de hogeschool van Amsterdam, en op de Nieuwmarkt

Nadat ik me wel redelijk goed voelde in de zomer en verhuisd was naar een normale woning, meldde ik me aan voor een studie bij de hogeschool van Amsterdam in de Wiboutstraat.

Bij aankomst op school was ik moe, dacht dat het door de hectiek in het verkeer was. In het gebouw kreeg ik last van de spaarlampen in de gangen. In de klas werd ik misselijk van de mobieltjes en de Monitor en dus zonderde ik me af achter in de klas.

De kantine kon ik al helemaal niet in en na een paar uur in die school te zijn geweest, was ik blij eruit te kunnen. Wat me toen nog niet opgevallen was, waren de batterij masten rondom het gebouw.

2 weken later, nadat ik eerst bij de stort in Hillegom iets moest wegbrengen, voelde ik me heel erg slecht daar wegkomen. De entree op de school werd miserabel, waardoor ik na 5 minuten de klas verliet en een gesprek met de schoolleiding aanvroeg en begon over de hoeveelheid straling in en rondom het gebouw en de aanwezigheid van al die mobieltjes in de klas.

Alsof ik van een andere planeet kwam, stond de dame met glazige ogen te kijken en zou me afmelden.

Een week later ging ik met een vriendin, die ook steeds meer last van straling heeft gekregen naar Amsterdam. Zij kwam met de trein en ik haalde haar op. Tijdens het wachten op het Amstelstation zocht ik een plekje waar ik het minste last zou hebben van straling.

ik had fietsen meegenomen en met de fiets reden we door de stad richting centrum. We reden langs mijn school de Hogeschool van Amsterdam in de Wiboutstraat en na een grondige inspectie zag ik hoeveel masten er stonden.

Lees verder op:
www.ziekmakendestraling.web-log.nl .

Op dezelfde weblog ook ervaringen met spaarlampen; interessant als het niet zo droevig zou zijn.
Het illustreert in ieder geval de onmogelijke positie waarin electrogevoeligen in deze maatschappij terecht kunnen komen.



Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer