StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
06/11/17Beschermen tegen de ra
12/10/17Meetspecialisten, meet
Artikelen
18/11/17Vuile stroom (netvervuili
16/11/17ADHD is meer een probleem
16/11/17Mobile phones cause letha
16/11/17Mt Nardi Wildlife Report
15/11/17Cell Phone Headaches –
14/11/1715.000 wetenschappers uit
Berichten Nederland
19/11/17De iPad-school van Mauric
18/11/17KWF collecteert met stral
16/11/17Promotie van een psycholo
16/11/17Toename van klachten in N
14/11/17Aantal antenne-installati
Berichten België
14/11/17Hoe gezond of ongezond is
24/10/17NMBS-baas Sophie Dutordoi
Berichten Internationaal
18/11/17IARC-WHO: Global burden o
18/11/17Duits verbod op 'slimme'
14/11/17De stralingsbelasting en
09/11/17Bill Gates and Steve Jobs
Ervaringen | Appellen/oproepen
17/11/17Alice kan niet tegen stra
12/11/17Afscherming, voor sommige
05/11/17TV met WiFi; een ervaring
Onderzoeken
14/11/17Modeled and Perceived Exp
06/11/17Decreases in sleep durati
25/10/17Radiation from wireless t
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
08/11/17InPower Movement: Early r
19/10/17The precautionary princip
11/10/17Telekom warns of (its own
Oproepen
29/11/17Raadsmarkt ZENDMASTEN &
11/11/17Cursus ‘Straling meten
29/10/17Petitie: Geen uitbreiding
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal uit Leeuwarden    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal uit Leeuwarden
zaterdag, 07 februari 2009 - Dossier: Ervaringen burgers


Leeftijd:36 <--> Woonplaats:Leeuwarden

Zeer slechte ervaring met vooral wifi.
Ook dect en zendmasten die dicht bij staan.
Ongeveer 3 jaar geleden was ik alsmaar vermoeid en niet meer in staat om volledig te werken. Probeerde steeds uit te rusten om dan weer aan de slag te gaan echter dit hielp niets.
Vergelijkbaar met chronische vermoeidheid of burn-out.
Ik ben echter een persoon die niet snel opgeeft en ook niet snel ziek is maar het voelde steeds meer alsof het leven een lijdensweg werd waar ik me met grote moeite door heen sleepte.

Met name depressiviteit nam grote vormen aan.
Dit was een nieuwe ervaring voor mij daar ik van nature zeer positief ben.
Toen kwamen steeds vaker tintelingen in armen en benen als ik probeerde te slapen, hoofdpijn en zwakke weerstand dus vaak verkouden en snel ziek.

En niet te vergeten pijnlijke en opgezwollen lymfeklieren.
De huisarts wist hier geen raad mee en stuurde me door naar neuroloog die vaststelde dat ik een zenuwbeknelling had ik mijn rechter arm (daar had ik meeste last van).
Hij wilde me opereren maar ik was het er niet mee eens omdat ik ook tintelingen in mijn andere arm en mijn benen had. Zelf had ik inmiddels uitgevonden dat dit ook door amalgaam vullingen kan komen aangezien daar schadelijke hoeveelheden kwik uit vrij kunnen komen.

Een doormeting m.b.v. elektro-acupunctuur bevestigde dit dus al mijn vullingen laten vervangen door gespecialiseerde tandarts. Dit hielp wel degelijk maar toch bleven er klachten bestaan vooral slapeloosheid, tintelingen, hoofdpijn, vermoeidheid en irritatie.
Zelf had ik al geen draadloos internet meer en dect telefoon omdat het me beter leek zonder straling. Dat ik er ook echt last van had kwam ik achter toen ik de buren vroeg om hun wifi (ook nog extra sterk modem) en dect eens uit te doen s nachts.

Deze stonden namelijk ongeveer 3 meter naast mijn bed aan de andere kant van de muur. Voor het eerst in tijden weer goed geslapen wat een verademing! Wifi en dect kunnen je leven werkelijk in een hel veranderen. Je gaat er aan kapot.

Waarom de ene persoon gevoeliger is dan ander weet ik niet maar ben er van overtuigd dat het iedereen benvloedt. Inmiddels ben ik meer mensen tegengekomen met onverklaarbare klachten die na uitschakelen van apparatuur plotseling direct beter waren.
Ook heb ik opgemerkt dat honden er gevoelig voor zijn ze worden onrustig of gaan piepen in buurt van wifi centrale.
Straling moet stoppen want dit kan na aantal jaren rampzalige gevolgen aannemen. Gevolgen voor lange termijn zijn immers nog niet precies bekend maar ik vrees het ergste.
E.S.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer