StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
22/07/17How can I install WhatsAp
21/07/17Poster/Flyer: Informat
Artikelen
23/07/175G Wireless Radiation Dan
23/07/17Brain tumours now the mos
21/07/17Ziekte onder hoogspanning
20/07/17Het nieuwe terreurwapen:
16/07/17KPN en smartphoneverslavi
14/07/17Is 5G Cellular Technology
Berichten Nederland
20/07/17Patiënt heeft baat bij d
20/07/17LTE met afstand grootste
14/07/17Toch compensatie voor Q-k
12/07/17Twente: Buitengebied krij
11/07/17Driekwart van de jongeren
Berichten België
01/07/17Verdubbeling burn-out in
26/06/17Voorstel van resolutie vo
Berichten Internationaal
12/07/17Internationale contacten
10/07/17Cyprus – Policy Recomme
08/07/17Engeland: Prince Harry ur
28/06/17USA: ‘Health Exemption
Ervaringen | Appellen/oproepen
13/07/17Koppijn en hartkloppingen
12/07/17Der Mann, der im Wald leb
16/06/17GGD ervaring
Onderzoeken
23/07/17USA: Adolescent and Young
23/07/17Biological effects relate
23/07/17Decreased Survival of Gli
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
22/07/17Lagere WOZ-waarde door UM
15/07/17In Nederland valt E-mail
11/07/17USA: Cell Phone Product L
Oproepen
19/07/17Lezing in Haarlo (Achterh
12/07/17Te koop: huis in Ruurlo;
01/07/17Contact NS; WiFi-vrije co
Folders
10/04/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
10/07/17Brief naar de gemeente C.
14/06/17Mail naar 'De Monitor' na
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Ervaringsverhaal uit Leeuwarden    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Ervaringsverhaal uit Leeuwarden
zaterdag, 07 februari 2009 - Dossier: Ervaringen burgers


Leeftijd:36 <--> Woonplaats:Leeuwarden

Zeer slechte ervaring met vooral wifi.
Ook dect en zendmasten die dicht bij staan.
Ongeveer 3 jaar geleden was ik alsmaar vermoeid en niet meer in staat om volledig te werken. Probeerde steeds uit te rusten om dan weer aan de slag te gaan echter dit hielp niets.
Vergelijkbaar met chronische vermoeidheid of burn-out.
Ik ben echter een persoon die niet snel opgeeft en ook niet snel ziek is maar het voelde steeds meer alsof het leven een lijdensweg werd waar ik me met grote moeite door heen sleepte.

Met name depressiviteit nam grote vormen aan.
Dit was een nieuwe ervaring voor mij daar ik van nature zeer positief ben.
Toen kwamen steeds vaker tintelingen in armen en benen als ik probeerde te slapen, hoofdpijn en zwakke weerstand dus vaak verkouden en snel ziek.

En niet te vergeten pijnlijke en opgezwollen lymfeklieren.
De huisarts wist hier geen raad mee en stuurde me door naar neuroloog die vaststelde dat ik een zenuwbeknelling had ik mijn rechter arm (daar had ik meeste last van).
Hij wilde me opereren maar ik was het er niet mee eens omdat ik ook tintelingen in mijn andere arm en mijn benen had. Zelf had ik inmiddels uitgevonden dat dit ook door amalgaam vullingen kan komen aangezien daar schadelijke hoeveelheden kwik uit vrij kunnen komen.

Een doormeting m.b.v. elektro-acupunctuur bevestigde dit dus al mijn vullingen laten vervangen door gespecialiseerde tandarts. Dit hielp wel degelijk maar toch bleven er klachten bestaan vooral slapeloosheid, tintelingen, hoofdpijn, vermoeidheid en irritatie.
Zelf had ik al geen draadloos internet meer en dect telefoon omdat het me beter leek zonder straling. Dat ik er ook echt last van had kwam ik achter toen ik de buren vroeg om hun wifi (ook nog extra sterk modem) en dect eens uit te doen s nachts.

Deze stonden namelijk ongeveer 3 meter naast mijn bed aan de andere kant van de muur. Voor het eerst in tijden weer goed geslapen wat een verademing! Wifi en dect kunnen je leven werkelijk in een hel veranderen. Je gaat er aan kapot.

Waarom de ene persoon gevoeliger is dan ander weet ik niet maar ben er van overtuigd dat het iedereen benvloedt. Inmiddels ben ik meer mensen tegengekomen met onverklaarbare klachten die na uitschakelen van apparatuur plotseling direct beter waren.
Ook heb ik opgemerkt dat honden er gevoelig voor zijn ze worden onrustig of gaan piepen in buurt van wifi centrale.
Straling moet stoppen want dit kan na aantal jaren rampzalige gevolgen aannemen. Gevolgen voor lange termijn zijn immers nog niet precies bekend maar ik vrees het ergste.
E.S.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer