StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
19/04/18Metaalkeuze ter behoeve v
08/03/18Boeken over EMV / stralin
Artikelen
23/04/18We worden allemaal dood-g
22/04/18Autism: Half of All Child
21/04/18Report on National Toxico
20/04/18COMPILATIE: Maatregelen v
20/04/18Vaccins: International sc
19/04/18Scientific Research On 5G
Berichten Nederland
21/04/18It’ers breken via web i
21/04/18Grote groei mobiele netwe
20/04/18Gezondheidsraad: Hoogspan
19/04/18Informatieavond over zend
16/04/18(Press release) Phonegate
Berichten België
03/04/18Teken de petitie tegen ve
29/03/18Huidkanker: “België he
Berichten Internationaal
22/04/18Scientific Hearing At The
22/04/18Autism: New CDC Statistic
19/04/18Huawei boss warns the pot
17/04/18Bulging Debt May Spell Tr
Ervaringen | Appellen/oproepen
23/04/18Nuenenaren massaal ziek d
20/04/18Skin Cancer, Cell phones
14/04/18Video over straling thuis
Onderzoeken
13/04/18Electromagnetic radiation
11/04/18Semi-quantitative proteom
26/03/18Aggressive Brain Tumors o
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
02/03/18Formal Complaint to the E
26/02/185G From Space & Santa Fe
23/01/18Reeks publicaties op juri
Oproepen
19/04/18Lezing: Smartphones, WiFi
07/04/18EHS Uitnodiging landelijk
29/03/18Bijeenkomst Klankbordgroe
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
05/04/18Brief naar Monique Beerla
04/04/18Volkskrant: e-mail naar d
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Veel klachten na activering GSM/UMTS, gedwongen verhuizing    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Veel klachten na activering GSM/UMTS, gedwongen verhuizing
zaterdag, 09 december 2006 - Dossier: Ervaringen burgers


Wij hebben de nare beleving ondervonden van de GSM/UMTS-mast die op ca. 100 meter van ons huis is geplaatst, ruim 3 jaar geleden. Wij woonden toen net een paar maanden in onze nieuwe huis.

Woon/werksituatie hadden wij. Mijn man had een eigen bedrijfje aan huis. Dus hij was daar zeg maar dag en nacht.

Toen na het activeren van de UMTS-Mast in de wijk Noordhove te Zoetermeer (1 van de grootste van NL), begon de ellende pas.
Wij wisten niet waar het aan lag, maar mijn man kreeg paniek/angstaanvallen, slaapproblemen, kortademigheid, misselijk, hoofdpijnen, zwakheid, etc..... Tijdens een auto-rit, trok hij wit weg , kon zich niet meer concentreren en zijn reactievermogen verdween. Wij reden rechtstreeks door naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis (Rode Kruis Ziekenhuis in Den Haag) want dachten dat hij last kreeg van zijn hart (want dat zit in zijn familie). Dit bleek allemaal in orde te zijn, want hij is een actieve sporter. Na maanden diverse onderzoeken, is uiteindelijk door een Natuurgeneesheer, tot de conclusie gekomen dat het door de UMTS-mast kwam, zijn bloedcellen waren kapot, aan elkaar gekleefd en beginnende kankercellen kwamen tevoorschijn. De longarts van het Rode Kruis Ziekenhuis geloofd hier ook in en zijn ECP waarde was 40, normaal zou dat 13 moeten zijn, hij kreeg Astma aanvallen. Na ongeveer een 1/2 jaar aan de medicatie van de natuurgeneesheer, en diverse maatregelenen, zoals aluminium-folie op de muren, telefoons vervangen van draadloos naar telefoons met draad etc..., is zijn ECP waarde bij de longarts gedaald, na een jaar geleidelijk naar 17. ZIjn longarts is de 1ste die wij hebben gesproken die hierin geloofd (heeft zelf te maken met dezelfde syptomen bij zijn broer) helaas gaat hij met pensioen, zijn vervangers gelofen er totaal niet in.

Wij hebben ook zoveel negatieve reacties gekregen, van vooral de huisartsen, mensen om je heen, die hierin niet geloven.
Ze wijten dit allemaal aan stress/overspannen, en de huisarts wilde dat hij met een Psycholoog ging praten.

Wij hebben als grootste opoffering ons huis met bedrijfsruimte moeten verkopen, er kwam meer dan 2000 uW/m2 door ons huis heen, wij hebben hiervoor zo'n meetapparaat gekocht (uit Duitsland komen die apparaten). Het was een heel mooi huis en woonden daar met plezier, vooral vanwege bedrijf aan huis.

Nu wonen we tijdelijk in een krappe huurwoning, en wat gebeurt er van de week. Er wordt een mast op een appartementen-complex schuin tegenover onze huurwoning geplaatst. Wij schrokken ons natuurlijk rot.
Waarschijnlijk is hij nog niet geactiveerd, want hij voelt zich nog goed.

Gelukkig hebben wij een nieuwbouw huis gekocht in de plaats Zevenhuizen in Zuid-Holland. Hiervoor zijn wij wel eerst naar de gemeente gegaan, om te vragen hoe zij achter de UMTS-masten staan. Zij hebben alleen gezegd dat er bij hun in de dorpskern, geen masten komen, maar de 100%-garantie durven ze niet te geven.

Wij hopen dat ons leven daar een stuk beter wordt, vooral met zijn eigen bedrijfje.

Het is moeilijk en er is zoveel onbegrip.

Ik hoop dat we met dit schrijven wat kunnen betekenen voor jullie STOP-UMTS. Wij vinden het hardstikke goed wat jullie allemaal doen.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer