StopUMTS Logo
how to get rid of moles
Zoeken
   
Voorlichting
23/04/17Beschermen tegen de radio
23/04/17iPhone of iPAD bedraad aa
Artikelen
25/04/17EMV en de invloed op schi
25/04/17Piloten ziek door het ‘
25/04/17Incidence of glioblastoma
23/04/17History of microwave or r
21/04/17COMPILATIE: Maatregelen v
19/04/175G networks will use the
Berichten Nederland
23/04/17Bijdrage gevraagd voor vo
21/04/17NAM: Bestuurders NAM wach
20/04/17Tientallen medewerkers AZ
20/04/17T-Mobile voor tweede keer
18/04/17Kankerclusters bij antenn
Berichten België
06/04/17Overgevoelig aan straling
03/04/17Wordt Brussel de eerste s
Berichten Internationaal
25/04/17Frankrijk: plaatsen waar
23/04/17USA: Berkeley Cell Phone
20/04/17Athens Medical Associatio
19/04/17Europa: EU bereikt akkoor
Ervaringen | Appellen/oproepen
07/04/17Eight-Year-Old Second Gra
05/04/17Haarlem: Boze flatbewoner
05/04/17Een Duitse natuurkunde ho
Onderzoeken
13/04/17Cancer is promoted by cel
12/04/17Johansson: Research showi
06/04/17Science Speaks Out About
Veel gestelde vragen
23/07/16Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
21/04/17Italian court rules mobil
20/04/17NAM: Hof: toch strafrecht
18/04/17Fransen naar rechter om s
Oproepen
09/05/17Lezing in Epe (Gelderland
22/04/17Stichting EHS: Landelijke
08/04/17CURSUS: Straling meten
Folders
21/02/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
16/04/17Mail naar Marianne Thieme
05/03/17Mail naar ''kunnenweprate
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Veel klachten na activering GSM/UMTS, gedwongen verhuizing    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Veel klachten na activering GSM/UMTS, gedwongen verhuizing
zaterdag, 09 december 2006 - Dossier: Ervaringen burgers


Wij hebben de nare beleving ondervonden van de GSM/UMTS-mast die op ca. 100 meter van ons huis is geplaatst, ruim 3 jaar geleden. Wij woonden toen net een paar maanden in onze nieuwe huis.

Woon/werksituatie hadden wij. Mijn man had een eigen bedrijfje aan huis. Dus hij was daar zeg maar dag en nacht.

Toen na het activeren van de UMTS-Mast in de wijk Noordhove te Zoetermeer (1 van de grootste van NL), begon de ellende pas.
Wij wisten niet waar het aan lag, maar mijn man kreeg paniek/angstaanvallen, slaapproblemen, kortademigheid, misselijk, hoofdpijnen, zwakheid, etc..... Tijdens een auto-rit, trok hij wit weg , kon zich niet meer concentreren en zijn reactievermogen verdween. Wij reden rechtstreeks door naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis (Rode Kruis Ziekenhuis in Den Haag) want dachten dat hij last kreeg van zijn hart (want dat zit in zijn familie). Dit bleek allemaal in orde te zijn, want hij is een actieve sporter. Na maanden diverse onderzoeken, is uiteindelijk door een Natuurgeneesheer, tot de conclusie gekomen dat het door de UMTS-mast kwam, zijn bloedcellen waren kapot, aan elkaar gekleefd en beginnende kankercellen kwamen tevoorschijn. De longarts van het Rode Kruis Ziekenhuis geloofd hier ook in en zijn ECP waarde was 40, normaal zou dat 13 moeten zijn, hij kreeg Astma aanvallen. Na ongeveer een 1/2 jaar aan de medicatie van de natuurgeneesheer, en diverse maatregelenen, zoals aluminium-folie op de muren, telefoons vervangen van draadloos naar telefoons met draad etc..., is zijn ECP waarde bij de longarts gedaald, na een jaar geleidelijk naar 17. ZIjn longarts is de 1ste die wij hebben gesproken die hierin geloofd (heeft zelf te maken met dezelfde syptomen bij zijn broer) helaas gaat hij met pensioen, zijn vervangers gelofen er totaal niet in.

Wij hebben ook zoveel negatieve reacties gekregen, van vooral de huisartsen, mensen om je heen, die hierin niet geloven.
Ze wijten dit allemaal aan stress/overspannen, en de huisarts wilde dat hij met een Psycholoog ging praten.

Wij hebben als grootste opoffering ons huis met bedrijfsruimte moeten verkopen, er kwam meer dan 2000 uW/m2 door ons huis heen, wij hebben hiervoor zo'n meetapparaat gekocht (uit Duitsland komen die apparaten). Het was een heel mooi huis en woonden daar met plezier, vooral vanwege bedrijf aan huis.

Nu wonen we tijdelijk in een krappe huurwoning, en wat gebeurt er van de week. Er wordt een mast op een appartementen-complex schuin tegenover onze huurwoning geplaatst. Wij schrokken ons natuurlijk rot.
Waarschijnlijk is hij nog niet geactiveerd, want hij voelt zich nog goed.

Gelukkig hebben wij een nieuwbouw huis gekocht in de plaats Zevenhuizen in Zuid-Holland. Hiervoor zijn wij wel eerst naar de gemeente gegaan, om te vragen hoe zij achter de UMTS-masten staan. Zij hebben alleen gezegd dat er bij hun in de dorpskern, geen masten komen, maar de 100%-garantie durven ze niet te geven.

Wij hopen dat ons leven daar een stuk beter wordt, vooral met zijn eigen bedrijfje.

Het is moeilijk en er is zoveel onbegrip.

Ik hoop dat we met dit schrijven wat kunnen betekenen voor jullie STOP-UMTS. Wij vinden het hardstikke goed wat jullie allemaal doen.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer