StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
05/02/18Voorlichting voor wie nie
23/01/18Meetspecialisten, afsc
Artikelen
18/02/18Can Cell Tower Radiation
14/02/18Vaccins: een veiligheidsv
11/02/18Autisme: New CDC Statisti
09/02/18De Volkskrant: Leven met
08/02/18Skepsis en de Vereniging
06/02/18How 5G Will Kill the Bird
Berichten Nederland
16/02/18Blogs Hugo Schooneveld (v
15/02/18Mogelijk toch 5G-netwerk
15/02/185G: Nederlandse overheid
09/02/18Haarlemmers stappen naar
06/02/18Foto's: Ziek van Straling
Berichten België
14/02/18Stralingsoverlast door ze
13/02/18Strenge stralingsnormen b
Berichten Internationaal
17/02/1818 child smart watches fa
16/02/18Duitsland: Tewlekom - waa
15/02/18USA: SpaceX mag van FCC-v
15/02/18Frankrijk verbiedt telefo
Ervaringen | Appellen/oproepen
09/02/18Burostoel met smart activ
15/01/18Ziekmakende ervaringen me
12/01/18Soms is tinnitus geen tin
Onderzoeken
15/02/18Effects of electromagneti
07/02/18NTP: High Exposure to Rad
02/02/18Occupational exposure to
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
23/01/18Reeks publicaties op juri
23/01/18Juridisch advies en begel
19/01/18Afspraken voor beterere t
Oproepen
17/03/18Cursus straling meten voo
03/03/18Lezing: Wat doen elektrom
31/01/18Witte zone in Getelo (Ned
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
14/02/18Voorbeeldbrief Gemeentera
11/02/18Open brief aan KPN na ond
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Veel klachten na activering GSM/UMTS, gedwongen verhuizing    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Veel klachten na activering GSM/UMTS, gedwongen verhuizing
zaterdag, 09 december 2006 - Dossier: Ervaringen burgers


Wij hebben de nare beleving ondervonden van de GSM/UMTS-mast die op ca. 100 meter van ons huis is geplaatst, ruim 3 jaar geleden. Wij woonden toen net een paar maanden in onze nieuwe huis.

Woon/werksituatie hadden wij. Mijn man had een eigen bedrijfje aan huis. Dus hij was daar zeg maar dag en nacht.

Toen na het activeren van de UMTS-Mast in de wijk Noordhove te Zoetermeer (1 van de grootste van NL), begon de ellende pas.
Wij wisten niet waar het aan lag, maar mijn man kreeg paniek/angstaanvallen, slaapproblemen, kortademigheid, misselijk, hoofdpijnen, zwakheid, etc..... Tijdens een auto-rit, trok hij wit weg , kon zich niet meer concentreren en zijn reactievermogen verdween. Wij reden rechtstreeks door naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis (Rode Kruis Ziekenhuis in Den Haag) want dachten dat hij last kreeg van zijn hart (want dat zit in zijn familie). Dit bleek allemaal in orde te zijn, want hij is een actieve sporter. Na maanden diverse onderzoeken, is uiteindelijk door een Natuurgeneesheer, tot de conclusie gekomen dat het door de UMTS-mast kwam, zijn bloedcellen waren kapot, aan elkaar gekleefd en beginnende kankercellen kwamen tevoorschijn. De longarts van het Rode Kruis Ziekenhuis geloofd hier ook in en zijn ECP waarde was 40, normaal zou dat 13 moeten zijn, hij kreeg Astma aanvallen. Na ongeveer een 1/2 jaar aan de medicatie van de natuurgeneesheer, en diverse maatregelenen, zoals aluminium-folie op de muren, telefoons vervangen van draadloos naar telefoons met draad etc..., is zijn ECP waarde bij de longarts gedaald, na een jaar geleidelijk naar 17. ZIjn longarts is de 1ste die wij hebben gesproken die hierin geloofd (heeft zelf te maken met dezelfde syptomen bij zijn broer) helaas gaat hij met pensioen, zijn vervangers gelofen er totaal niet in.

Wij hebben ook zoveel negatieve reacties gekregen, van vooral de huisartsen, mensen om je heen, die hierin niet geloven.
Ze wijten dit allemaal aan stress/overspannen, en de huisarts wilde dat hij met een Psycholoog ging praten.

Wij hebben als grootste opoffering ons huis met bedrijfsruimte moeten verkopen, er kwam meer dan 2000 uW/m2 door ons huis heen, wij hebben hiervoor zo'n meetapparaat gekocht (uit Duitsland komen die apparaten). Het was een heel mooi huis en woonden daar met plezier, vooral vanwege bedrijf aan huis.

Nu wonen we tijdelijk in een krappe huurwoning, en wat gebeurt er van de week. Er wordt een mast op een appartementen-complex schuin tegenover onze huurwoning geplaatst. Wij schrokken ons natuurlijk rot.
Waarschijnlijk is hij nog niet geactiveerd, want hij voelt zich nog goed.

Gelukkig hebben wij een nieuwbouw huis gekocht in de plaats Zevenhuizen in Zuid-Holland. Hiervoor zijn wij wel eerst naar de gemeente gegaan, om te vragen hoe zij achter de UMTS-masten staan. Zij hebben alleen gezegd dat er bij hun in de dorpskern, geen masten komen, maar de 100%-garantie durven ze niet te geven.

Wij hopen dat ons leven daar een stuk beter wordt, vooral met zijn eigen bedrijfje.

Het is moeilijk en er is zoveel onbegrip.

Ik hoop dat we met dit schrijven wat kunnen betekenen voor jullie STOP-UMTS. Wij vinden het hardstikke goed wat jullie allemaal doen.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer