StopUMTS Logo
how to get rid of moles 
Zoeken
   
Voorlichting
05/02/18Voorlichting voor wie nie
23/01/18Meetspecialisten, afsc
Artikelen
18/02/18Can Cell Tower Radiation
14/02/18Vaccins: een veiligheidsv
11/02/18Autisme: New CDC Statisti
09/02/18De Volkskrant: Leven met
08/02/18Skepsis en de Vereniging
06/02/18How 5G Will Kill the Bird
Berichten Nederland
16/02/18Blogs Hugo Schooneveld (v
15/02/18Mogelijk toch 5G-netwerk
15/02/185G: Nederlandse overheid
09/02/18Haarlemmers stappen naar
06/02/18Foto's: Ziek van Straling
Berichten België
14/02/18Stralingsoverlast door ze
13/02/18Strenge stralingsnormen b
Berichten Internationaal
17/02/1818 child smart watches fa
16/02/18Duitsland: Tewlekom - waa
15/02/18USA: SpaceX mag van FCC-v
15/02/18Frankrijk verbiedt telefo
Ervaringen | Appellen/oproepen
09/02/18Burostoel met smart activ
15/01/18Ziekmakende ervaringen me
12/01/18Soms is tinnitus geen tin
Onderzoeken
15/02/18Effects of electromagneti
07/02/18NTP: High Exposure to Rad
02/02/18Occupational exposure to
Veel gestelde vragen
13/05/17Vakantie? Witte zo
10/07/16Zeven veel gestelde vrage
Juridische informatie
23/01/18Reeks publicaties op juri
23/01/18Juridisch advies en begel
19/01/18Afspraken voor beterere t
Oproepen
17/03/18Cursus straling meten voo
03/03/18Lezing: Wat doen elektrom
31/01/18Witte zone in Getelo (Ned
Folders
10/09/17Brochures, folders, websi
29/04/16USA: Meer dan 50 tips voo
Briefwisselingen | Archief: 2008, 2005
14/02/18Voorbeeldbrief Gemeentera
11/02/18Open brief aan KPN na ond
Illustraties
 Algemeen
 Fotoalbum zendmasten
 Wetenschappelijke illustraties
Veel klachten, arts vindt niets, bewoner flat Heemskerk    
Ga naar overzicht berichten in: Verhalen

Veel klachten, arts vindt niets, bewoner flat Heemskerk
zaterdag, 11 maart 2006 - Dossier: Ervaringen burgers


Geachte lezers.

Op een zaterdag middag stond Arjen Witzel bij ons voor de deur met een meter waarmee hij straling hoeveelheden kan meten.
Hij begon met te vragen hoe het met onze gezondheid was gesteld.
Dat is wel even schrikken als iemand je dat vraagt aan je voordeur.
Hij vroeg toen of gezondheidsklachten die hij opnoemde bij ons eventueel voorkwamen.
Hoofdpijn, spierpijn, chronische moe, huidproblemen, beroertes, hartritmestoornissen, slapeloosheid, oorsuizingen, innerlijke onrust, depressief, vergeetachtigheid, problemen met de ogen enz. Wij stonden perplex. Veel van deze klachten noemde hij op.

Na in huis even met hem even te praten vertelde hij dat hij wel denkt waarvan dat allemaal komt. Hij wees naar het enorme zendmasten park recht voor ons op de flat boven op het dak in de Bullerlaan. Deze staan een 100mtr recht van ons af.

Hij heeft de hoeveelheid hoogfrequente radio golven ervan gemeten.
En dat is niet mis. Bij ons in de slaapkamer is dit 1800uW/m2.
Nu gegevens op www.stopumts.nl te gaan nalezen is bekend dat bij 1000uW/m2 je hersenactiviteit helemaal van slag is.
Aan de voorkant van onze woning is het ook niet pluis. Daar hebben we de straling van de zendmasten op het dak van de terrasflat in de Dalenstraat.
En links van ons de straling van de zendmast naast de PTT centrale in de Marconihof.

Bezoeken aan de huisarts hebben we al lang niet meer gedaan. Omdat dit geen zin meer heeft.
Deze kan de oorzaken niet vinden en dus ook geen oplossing daar voor weet.
En homeopathische genezer heeft mij in die zin wel kunnen helpen door te zeggen dat mijn gezondheidsklachten van iets komt uit de woonomgeving.
En door hem ook niet weg zijn te krijgen.

Wij vonden het al raar dat telkens als we naar de camping gaan we daar altijd de eerste 3 dagen sliepen als rozen. En daarna de hele periode dat we daar zijn ons heerlijk voelen.
En zodra wij thuis kwamen het weer van voren af aan terug kwam.

Je gaat het aan jezelf verwijten. En wij hadden nooit aan die zendmasten gekoppeld waar we elke dag tegenaan kijken. Wel hebben wij ons wel eens afgevraagd wat dat nu toch allemaal is.
Elke maand stond er wel een hoogwerker bij. En waren ze er druk mee bezig.
Er stond er eerst 1 en nu staat het er vol mee.

Wij gaan uit pure wanhoop onze slaapkamer van de achterkant verplaatsen naar de voorkant.
Omdat de hoeveelheid daar lager is. En met een kleine bescherming zo laag te krijgen is om de hoeveelheid te verlagen zodat daar weer te slapen valt.

Want dat doen wij hier al in geen jaren meer.
Wij hopen dat de gemeentes die de touwtjes in handen heeft nu eens opkomen voor ons burgers.

Want als je nuchter er over nadenkt kan dit gewoon zo niet door gaan.

Kom daarom naar de openbare raadsvergadering in het gemeentehuis Heemskerk op 16 februari om 19:30.
En op de thema avond 23 februari in Heemskerk in het buurt centrum Het spectrum ook om 19:30

Wij zijn nu slachtoffers die het nu weten waaraan wij zo doodziek zijn al 3 jaar lang.
Maar hoeveel burgers lopen nu net zo te tobben en weten nog niet waarvan.


Ga terug naar het hoofdmenu
Afdrukken | Vragen | RSS | Disclaimer